Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Džinobli: "Šī bija kā septītā spēle"

Džinobli: "Šī bija kā septītā spēle"
Manu Džinobili
Foto: AP

Pēc aizvadītajā naktī uzvarētās spēles pret Ņūorleānas "Hornets" Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" aizsargs Manu Džinobli atzina, ka šī uzvara bijusi ļoti svarīga.

"Mēs zinām, ka, nonākot zaudētājos [sērijā] ar 0:3, atspēlēties un uzvarēt sērijā ir praktiski neiespējami," pēc mača sacīja argentīniešu aizsargs, kurš "Hornets" grozā aizvadītajā naktī sameta 31 punktu - tikpat, cik franču aizsargs Tonijs Pārkers.

"Šī mums bija kā sērijas septītā spēle. Mēs zinājām, ka, ja neuzvarēsim, sērija būs beigusies, tāpēc mums bija cita attieksme un piegājiens šai spēlei. Spēlējām ar iedvesmu un milzīgu pašatdevi," sacīja Džinobli.

"Hornets" līderis Kriss Pols, neskatoties uz zaudējumu, individuāli aizvadīja kārtējo izcilo spēli, gūstot 35 punktus un atdodot deviņas rezultatīvas piespēles. Viņa sedzējs Pārkers izskaidroja situāciju no sava un "Spurs" skatu punkta: "Kriss gūs punktus tik un tā. Tieši viņa rokās vienmēr būs bumba. Katrs uzbrukums ir Kriss Pols. Viņš iemetīs. Tāpēc mēs izlēmām pievērst lielāku uzmanību Pežam [Predragam Stojakovičam], lai vismaz viņš tiktu neitralizēts, jo iepriekš viņš ar saviem metieniem mūs galēja nost."

Stojakoviča segšana, protams, tika uzticēta "Spurs" uzbrucējam, kurš allaž izcēlies ar lielisku aizsardzību pret pretinieku komandu līderiem, Brūsam Bouvenam. Stojakovičs realizēja tikai divus no septiņiem metieniem no spēles, pie tam izmeta neierasti maz tālmetienus - tikai trīs.

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2008-05-09 17:51, pirms 16 gadiem
PEŽAM.
, 2008-05-09 18:19, pirms 16 gadiem
Un kā tad to vārdu tulkot?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-10 01:41, pirms 16 gadiem
Nu jā, ja būtu šajā spēlē zāģis, tad, loģiski, ka tas arī būtu zāģis visam...
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
25

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.