Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA mīnusos piedalīsies arī Kriss Pols, Trejs Jangs sola tālus trīs punktu metienus

Agris Suveizda

NBA mīnusos piedalīsies arī Kriss Pols, Trejs Jangs sola tālus trīs punktu metienus
Trejs Jangs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija un ESPN pārrunas par izklaides sacensībām televīzijā tuvojas noslēgumam. Kā solīts, dalībnieku pulkā būs arī virkne ļoti pazīstamu spēlētāju.

Kā ziņo ESPN, starp dalībniekiem būšot gan 34 gadus vecais Oklahomsitijas "Thunder" saspēles vadītājs Kriss Pols, gan viens no labākajiem pagājušās sezonas debitantiem un šīs sezonas Zvaigžņu spēles dalībnieks Trejs Jangs, kā arī divkārtējs Zvaigžņu spēles Slam Dunk konkursa uzvarētājs Zeks Levīns.

Jangs sociālo tīklu vietnē Twitter solīja savus firmas tālmetienus un jokoja ar Levīnu, lai viņš nekādā gadījumā neizmanto bumbas triekšanu grozā, kas bieži vien gan tiek aizliegta, lai neradītu pārāk lielu priekšrocību auguma atšķirību gadījumā. Starp dalībniekiem visdrīzāk būs arī WNBA zvaigznes un arī nesenie NBA spēlētāji, kuri nu ir beiguši karjeru.

Nacionālās basketbola asociācijas izolācijas noteikumi aizliedz spēlētājiem sacensties klātienē, tādēļ paredzams, ka mīnusu sacensības tiks filmētas spēlētāju mājas zālēs vai piemājas āra laukumos un ar video palīdzību notiks attālināti. Spēles noteikumi paredz metienu atkārtošanu no konkrētām pozīcijām un konkrētā veidā līdz pirmajai kļūdai. Pieļaujot kļūdu, tiek saņemts burts, un pilna vārda sakrāšanas gadījumā spēlētājs ir zaudējis.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...