Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" nepaturēs Kārlu

"Warriors" nepaturēs Kārlu
Kobijs Kārls

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" sastāvā nepaturēs aizsargu Kobiju Kārlu, kuram beidzies pirmais desmit dienu līgums.

"Warriors" sastāvam Kārls pievienojās 30. janvārī, kad noslēdza līgumu uz desmit dienām. Tagad kļuvis zināms, ka 25 gadus vecais aizsargs Goldensteitas komandas sastāvā netiks paturēts. Ja "Warriors" būtu noslēdzis vēl vienu desmit dienu līgumu ar Kārlu, tad izniekotas būtu piecas dienas, kas saistītas ar "All-Star" pārtraukumu. Kā zināms, tad komandas drīkst noslēgt tikai divus desmit dienu līgumus un pēc tam jāizlemj, vai paturēt spēlētāju līdz sezonas beigām.

196 cm garais Kārls aizvadīja četras spēles "Warriors" sastāvā, vidēji gūstot septiņus punktus un atdodot 3,8 rezultatīvas piespēles. Pagaidām nav zināms, vai Kārla vietā tiks paņemts kāds cits spēlētājs.

Izmantotie resursi:
contracostatimes.com

     [+] [-]

, 2010-02-09 22:20, pirms 14 gadiem
čalim tā arī nekur nav sanācis nostiprināties pa šiem gadiem bet nu, iespējams, labi, ka viņš šeit nepalika..

     [+] [-]

, 2010-02-09 22:43, pirms 14 gadiem
Nu loģiski, ka nepaturējs ja džeks fail