Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Iespējams, kopā ar Entoniju uz "Nets" dosies arī Bilapss

Andrejs Siliņš

Iespējams, kopā ar Entoniju uz "Nets" dosies arī Bilapss
Čonsijs Bilapss
Foto: AFP/Scanpix

Pēdējās dienās atkal aktivizējušās runas par gaidāmo Karmelo Entonija aizmainīšanu no Denveras "Nuggets" uz kādu citi Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienību. Nu šis notikums ieguvis jaunu pavērsienu.

Visaktīvāk ka jaunā Entonija darba vieta vairs figurē tikai Ņūdžersijas "Nets" vienība. Šobrīd abas puses - "Nuggets" un "Nets" - strādā pie tā, lai darījums izdotos un meklē vēl trešo partneri tajā. Uzrunātas gan Minesotas "Timberwolves", gan Detroitas "Pistons" klubu vadības.

Lai nu kā, šobrīd visreālāk izskatās, ka līdz ar Entoniju "Nuggets" iepakos arī aizsargu Čonsiju Bilapsu. Pašam basketbolistam nonākšana Ņūdžersijā gan nešķiet jaukākā lieta pasaulē, un spēlētājs jau pavēstījis, ka, ja tā notiks, neatliks nekas cits, kā pieprasīt līguma izpirkšanu. Un kā nu ne, ja 34 gadus vecais aizsargs jau laikus esot nolēmis savu spēlētāja karjeru noslēgt tieši Denveras organizācijā, kur pēcāk varētu kļūt par tās darbinieku kādā no kluba vadības pozīcijām.

Starp citu, ja "Nuggets" un "Nets" darījumā iesaistīs "Pistons", visdrīzāk, Ņūdžersijā nonāktu arī Rips Hamiltons. Tiesa, pagaidām runas trīs pušu starpā īsti uz priekšu neejot.

     [+] [-]

, 2011-01-09 17:10, pirms 13 gadiem
Bilaps piekrita [praktiski bija iniciators] treidam pret Aiversonu, jo vēlējās karjeru noslēgt Denverā, tuvāk mājām - Kolorado. Ja viņu aizmanīs, lai nesanāk kā ar Ilgausku un Vašingtonu. Cerams, ka viņš paliks Denverā, jo nevaru un nevēlos viņu iedomāties citā komandā.

     [+] [-]

, 2011-01-09 17:14, pirms 13 gadiem
basketbols rakstīja: Bilaps piekrita [praktiski bija iniciators] treidam pret Aiversonu, jo vēlējās karjeru noslēgt Denverā, tuvāk mājām - Kolorado. Ja viņu aizmanīs, lai nesanāk kā ar Ilgausku un Vašingtonu. Cerams, ka viņš paliks Denverā, jo nevaru un nevēlos viņu iedomāties citā komandā.
viņa aģents jau izteicās, ka, ja Bilapsu aizmainīs viņš izpirks līgumu un dosies atpakaļ uz Denveru

 +10 [+] [-]

, 2011-01-09 17:14, pirms 13 gadiem
Bet nu Neti man šā kā tā nepatiks vairāk.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-09 17:22, pirms 13 gadiem
Vispār neredzu jēgu kāpēc Karmelo grib iet prom! Ok NY ir viņa mājas... bet par titulu tur var aizmirst! Lai Nets dabūtu kaut tik labu komandu kā Denvera viņiem ir obligāti jāpatur Hariss un Lopez! Ja tie 2 nav tad kāda jēga? Denverai vismaz ir gan pg, gan kaut cik normāls centrs un ārējie. Denvera pat bez Karmelo ir laba komanda, a Nets?!

  +2 [+] [-]

, 2011-01-09 17:37, pirms 13 gadiem
stickle rakstīja: Vispār neredzu jēgu kāpēc Karmelo grib iet prom! Ok NY ir viņa mājas... bet par titulu tur var aizmirst! Lai Nets dabūtu kaut tik labu komandu kā Denvera viņiem ir obligāti jāpatur Hariss un Lopez! Ja tie 2 nav tad kāda jēga? Denverai vismaz ir gan pg, gan kaut cik normāls centrs un ārējie. Denvera pat bez Karmelo ir laba komanda, a Nets?!
viņš jau pats nemaz uz Nets negrib, bet šie ir gatavi viņu ņemt pat bez garantijām, ka viņš pagarina līgumu. Baumas ir tādas, ka Entonijs ir pateicis, ka līgumu pagarinātu tikai ar Knicks vai Bulls.

     [+] [-]

, 2011-01-09 17:46, pirms 13 gadiem
Tpc es saku, ka Denverai vajadzīga 1 laba maiņa un domāju, ka Entonijs vairs nekur negribēs iet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-01-09 22:23, pirms 13 gadiem
Žēl,ka nesanāca "Knicks" variants !