Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fizdeils: ""Knicks" jaunajiem spēlētājiem noderētu Pola piesaistīšana"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Fizdeils: ""Knicks" jaunajiem spēlētājiem noderētu Pola piesaistīšana"
Kriss Pols. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" bijušais galvenais treneris Deivids Fizdeils raidījumā "The Jump" atklājis, ka uzskata, ka "Knicks" vienības jaunajiem basketbolistiem ir nepieciešama līgas veterāna Krisa Pola iesaiste.

Fizdeils izteicās: "Pola pozīcija iederas "Knicks" jauno spēlētāju starpā! Mičelam Robinsonam vajag Krisu Polu; Ārdžejam Baretam vajag Krisu Polu; Kevinam Noksam vajag Krisu Polu. Krisa Pola pozīcijas dēļ domāju, ka viņa nākamā "pieturvieta" varētu būt kādā no Austrumu konferences lejasgala komandām. Un nekad nevar paredzēt to, kas notiks Austrumu konferencē."

Kā zināms, tad jau pirms mēneša tika sākts mēļot par "Knicks" komandas iespējamo interesi par šobrīd Oklahomasitijas "Thunder" pārstāvošā NBA Spēlētāju arodbiedrības prezidenta Krisa Pola piesaisti.

35 gadus vecais basketbolists šosezon bija viens no galvenajiem faktoriem, kādēļ "play-off" pirmajā kārtā "Thunder" izdevās sērijā izcīnīt trīs uzvaras pret Hjūstonas "Rockets" komandu. Šosezon Rietumu konferencē piekto vietu ieguvušās "Thunder" sastāvā Pols atzīmējās ar vidēji 17,6 punktiem, 6,7 rezultatīvām piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām.

Līgums ar Oklahomasitijas vienību Polam ir spēkā līdz 2021./22. gada sezonai. Šajā laikā pieredzējušajam saspēles vadītājam atalgojumā paredzēts izmaksāt 85,5 miljonus ASV dolāru. Šobrīd bez "Knicks" komandas Polu savās rindās vēloties dabūt arī Milvoki "Bucks", kam pastāv iespējamība tuvāko sezonu laikā pazaudēt grieķu superzvaigzni Janni Adetokunbo.

Zināms, ka "Thunder" komandai bijis raksturīgi laika gaitā aizmainīt spēlētājus, kuriem ir zvaigžņu statuss. Tā pēc pagājušās sezonas uz Losandželosas "Clippers" komandu tika aizmainīts Pols Džordžs, bet uz Krisa Pola bijušo komandu "Rockets" - Rasels Vestbruks.

Vēl senākā pagātnē "Thunder" pameta tādi basketbolisti kā Kevins Durants un "Rockets" līderis Džeimss Hārdens.

Kriss Pols savā ilgajā NBA karjerā pirmos sešus gadus pavadīja Ņūorleānas "Hornets" vienībā, bet nākamos sešus gadus - "Clippers". Divkārtējais olimpiskais čempions (2008. un 2012. gadā) ASV izlases sastāvā desmit reizes piedalījies NBA Visu Zvaigžņu spēlē. Pols vairākas sezonas bijis līgas labākais piespēļu dalītājs un bumbu pārtvērējs.

Izmantotie resursi:
https://www.essentiallysports.com/n...

     [+] [-]

, 2020-11-08 20:50, pirms 3 gadiem
jums, klauniem, jau savulaik bij autoritāte Karmelo.. nu, kur ta rezultāts!?