Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Šī nav sezona, kurā varam zaudēt"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Šī nav sezona, kurā varam zaudēt"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP / Scanpix

"Ja gribam būt komanda, kas uzvar, tad labi jāspēlē aizsardzībā. Manās pirmajās divās sezonās nebijām laba aizsardzības komanda," sarunā ar vietējiem medijiem uzsvēris Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis.

"Nedomāju, ka koncentrējamies uz to. Vēlamies izveidot labu komandu ilgtermiņā, bet neskatāmies uz to tā, ka šī būtu sezona, kurā varam zaudēt," Porziņģis norādīja, ka spēlētāji nav gatavi šo sezonu norakstīt, kā to lika saprast galvenā trenera Džefa Hornačeka izteikumi par apbrīnu, ar kādu pacietību Brets Brauns pēdējās sezonās vadījis "76ers" vienību. "Vēlamies uzvarēt katrā spēlē un vēlamies aizvadīt labāko iespējamo sezonu. Tādā veidā augsim kā komanda un ilgtermiņā kļūsim par labāku komandu."

"Šo trīs gadu laikā katru reizi situācija ir citādāka - ienāk jauni cilvēki, jaunas sejas, jauni spēlētāji. Jāpielāgojas tam visam pēc iespējas ātrāk un to arī cenšos darīt. Nemeklēju attaisnojumu tajā, ka esam jauna komanda vai vēl kaut ko, vienkārši jācenšas sastrādāties pēc iespējas ātrāk," turpināja Latvijas valstsvienības un Ņujorkas "Knicks" līderis. "Ja gribam būt komanda, kas uzvar, tad labi jāspēlē aizsardzībā. Manās pirmajās divās sezonās nebijām laba aizsardzības komanda."

Porziņģis uzskata, ka lielākā problēma pie sliktas aizsardzības ir komunikācijas trūkums: "Mums nav jābūt labākajiem draugiem, taču mums jākomunicē aizsardzībā, jāsaprot vienam otru un jābūt skaidram, kādas ir rotācijas, kā varam viens otram palīdzēt un tā tālāk. Jābūt profesionālim un jākomunicē. Domāju, ka pašatdeve mums ir. Mums tikai jāstrādā pie pareizo lietu darīšanas un jābūt skaidram, ko darām. Domāju, ka pamazām tas notiek. Tas prasa laiku un treniņus. 95% spēlētāju šeit ir no jauna un - jo vairāk strādāsim pie šīm lietām, jo labāki kļūsim kā komanda."

Izmantotie resursi:
One key part of Knicks future isn’t ready...

  +2 [+] [-]

, 2017-10-08 18:48, pirms 6 gadiem
Salīdzinot ar Eropas basketbolu, NBA un īpaši Kniks spēlē kā zvaigžņu spēlē.

     [+] [-]

, 2017-10-08 20:19, pirms 6 gadiem
dinamo arī tieši tāpat domāja pirms sezonas...

     [+] [-]

, 2017-10-08 20:54, pirms 6 gadiem
heh rakstīja: dinamo arī tieši tāpat domāja pirms sezonas...
Nevajag salīdzināt pirkstu ar p....

  +1 [+] [-]

, 2017-10-09 08:28, pirms 6 gadiem
Kaa man ir pieriebushaas vienas un taas pashas fraazes no KP , tik amerikaaniskas!
Katru interviju tas pats, katru sezonu tas pats teksts! Bet gala rezlultats vie karshi briesmīgs!

"Mes augam kaa komanda" "es augu kaa speletajs" vnk cik var vienu un to pashu malt! Tur tapat viss skaidrs! Pilnigi musari NY!

     [+] [-]

, 2017-10-09 09:29, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: Kaa man ir pieriebushaas vienas un taas pashas fraazes no KP , tik amerikaaniskas!
Katru interviju tas pats, katru sezonu tas pats teksts! Bet gala rezlultats vie karshi briesmīgs!

"Mes augam kaa komanda" "es augu kaa speletajs" vnk cik var vienu un to pashu malt! Tur tapat viss skaidrs! Pilnigi musari NY!
Standarta frāzes, ko iemāca teikt, nav ko brīnīties.
KP līdz labam līmenim vēl gads, divi, līdz tam laikam, cerams, arī NYK būs sastāvu savākuši.

     [+] [-]

, 2017-10-10 08:28, pirms 6 gadiem
LEdgars rakstīja: Salīdzinot ar Eropas basketbolu, NBA un īpaši Kniks spēlē kā zvaigžņu spēlē.
Sākās... Vēl pasaki, ka NBA ir šovs un nekam neder.

     [+] [-]

, 2017-10-10 11:21, pirms 6 gadiem
Domāju, ka KP izlasē kādu laiku nespēlēs vairs, jo nevar noliegt, ka pēc izlases traumas vēl vairāk liek par sevi manīt. Kaut gan tas varētu būt arī no svara pieauguma.