Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Heat" pirmajā Eiropas spēlē bez diviem aizsargiem

"Heat" pirmajā Eiropas spēlē bez diviem aizsargiem
Šons Livingstons

Maiami "Heat" pirmajā NBA Eiropas tūres pimssezonas pārbaudes spēlē, kas notiks ceturtdien Parīzē pret Ņūdžersijas "Nets", visticamāk spēlēs bez diviem saspēles vadītājiem. Savukārt svētdien vēl vienā spēlē pret "Nets" (tiešraide LTV7) komanda varētu būt pilnā sastāvā.

Arī šogad notiks NBA Eiropas tūre, kuras ietvaros līgas klubi viesojas dažādās Eiropas lielpilsētās, kur aizvada pārbaudes spēles. Pagājušogad šādā tūrē pirmos soļus pretī čempiontitula izcīnīšanai spēra Bostonas "Celtics", ko viņi uzsvēra arī pēc triumfa. Pirmās Eiropas tūres spēles jau klāt - ceturtdien Parīzes "Bercy Arena" notiks spēle starp Maiami "Heat" un Ņūdžersijas "Nets".

Maiami komandas saspēles vadītāji Kriss Kvins un nesen kā iegūtais Šons Livingstons nepiedalījās pēdējā komandā treniņā, un apšaubāma ir viņu dalība pārbaudes spēlēs. Kvins savainoja potīti iepriekšējā pārbaudes spēlē pret Detroitu, kas notika svētdien, savukārt Livingstons vēl atgūstas no smagā ceļgala savainojuma, kas viņam liedzis spēlēt jau 20 mēnešus.

Galīgi bez saspēles vadītājiem "Heat" gan nepaliks, jo komandā ir Mario Čalmerss un Markuss Benkss, kuri spēja vadīt saspēli. Kā jau minēts, ceturtdien "Heat" un "Nets" tiksies Parīzē, bet svētdien atkārtota tikšanās Londonā. Šo spēli tiešraidē rādīs ar LTV7, translācijas sākums 21:00.

Izmantotie resursi:
miamiherald.com


, 2008-10-08 18:57, pirms 16 gadiem
PSC Londonaa un Parizee taadaas areenas,bet neviens sakariigs klubs nav
, 2008-10-08 20:56, pirms 16 gadiem
basketbola laukumus var arī uzstellēt lielās arēnās,kurās notiek citi pasākumi,nevis basketbōla spēles.tapēc jau tās sauc par multifunkcionālām hallēm.
, 2008-10-08 21:59, pirms 16 gadiem
nu latvija vajag milzigu arenu un taad speles ari te notiks
, 2008-10-09 16:40, pirms 16 gadiem
2 NBA spēles vienā nedēļā Vienu brīdi jau sāku baidīties, ka LTV7 pāraides no basketbola mekas nerādīs. Milzīgs paldies latvijas labākajam kanālam!
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.