Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pirms trim gadiem ar 3. numuru draftētais Okafors pievienojas "Pelicans"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pirms trim gadiem ar 3. numuru draftētais Okafors pievienojas "Pelicans"
Džalils Okafors
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubam Ņuorleānas "Pelicans" izdevies vienoties ar centru Džalilu Okaforu, kurš bija brīvais aģents.

Ņuorleānas "Pelicans", kuras līderis ir spēka uzbrucējs Entonijs Deiviss, šajā vasarā palika bez centra Demarkusa Kazinsa, kurš vairākas reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē – viņš pēc traumas izvēlējās pievienoties čempionei Goldensteitas "Warriors". Pēcāk tika piesaistīts brīvais aģents Džūliuss Rendls, kurš iepriekš pārstāvēja Losandželosas "Lakers", bet Džalils Okafors ir vēl viens papildinājums garajam galam. Centrs šajā vasarā daudz strādājis pie metienu izdarīšanas un centīsies "Pelicans" rindās tikt pie nopietnām minūtēm.

Okafors 2015. gadā tika draftēts ar trešo numuru, tomēr īsto vietu Filadelfijas "76ers" komandā atrast viņam neizdevās. Sadarbība beidzās pagājušā gada oktobrī, kad centrs maiņas darījuma rezultātā ceļoja uz Bruklinas "Nets". Tādējādi viņš deviņu mēnešu laikā pievienojies trešajai komandai.

22 gadus vecais basketbolists 2016. gadā iekļuva debitantu simboliskajā pieciniekā, bet turpinājumā viņa loma Filadelfijā krasi samazinājās. Debijas sezonā Okafors vidēji spēlē iemeta 17,5 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, savukārt Bruklinas "Nets" komandā viņa loma bija ierobežota, tāpēc centrs vidēji iemeta tikai 6,4 punktus, pēcāk kļūstot par brīvo aģentu.

Sadarbība starp Ņuorleānas "Pelicans" un Okaforu noslēgta uz vienu sezonu, kam sekos iespēja līgumu pagarināt uz vēl vienu gadu, bet šāda iespēja atradīsies kluba rokās.

Izmantotie resursi:
New Orleans Pelicans reach 1-year deal with...

  -2 [+] [-]

, 2018-08-08 18:57, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Angelina, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk

  +2 [+] [-]

, 2018-08-08 19:07, pirms 6 gadiem
Kha,tomer KP6 bij 2 piks. KET sevi labi pieradija ka 1 picku bet 2 un 3 piks nepagalam nee.

  +4 [+] [-]

, 2018-08-08 19:16, pirms 6 gadiem
Go0dFather rakstīja: Kha,tomer KP6 bij 2 piks. KET sevi labi pieradija ka 1 picku bet 2 un 3 piks nepagalam nee.
Devins Bukers ir diezgan tuvu Porziņģim. Pēc viņiem gan ir diezgan liels kosmoss starp pārējiem 2015. gadā draftētajiem.

Pie tam, Pelikānos tagad ir abi divi Okafori. Un Džalilam pat šis tuvu minimumam esošais līgums uz pirmo gadu nav pilnībā garantēts.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-08 19:52, pirms 6 gadiem
Kas nebūtu kaitējis, ka KP būtu tomēr LAL! Okafors ir tik pat vērts, kā te Benets bija un vēl daži "top" 5 čaļi pēdējā 10gadē...
Un māc SMAGAS aizdomas, ka šī gada drafta top5 arī ir vismaz viens, ko turpmāk varēs droši par tizleni saukt!?

     [+] [-]

, 2018-08-08 19:58, pirms 6 gadiem
Lielā iespēja, ka šis viņam pēdējais līgums NBA, viņš pelikānos pat labākais Okafors nebūs.

     [+] [-]

, 2018-08-08 20:22, pirms 6 gadiem
Тяга к курению "умирает" навечно за один день если воспользоваться дедовским советом https://bit.ly/2OjvnTA Я былa заядлым курильщицей, курила больше 14 лет и пробовала бросать тысячу раз, но больше пары недель не могла продержаться, а этот метод помог - полгода не курю и не тянет!

  +2 [+] [-]

, 2018-08-08 20:35, pirms 6 gadiem
Assasinss' rakstīja: Lielā iespēja, ka šis viņam pēdējais līgums NBA, viņš pelikānos pat labākais Okafors nebūs.
Ķīna sagaidīs atplestām rokām.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-09 10:15, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Kas nebūtu kaitējis, ka KP būtu tomēr LAL! Okafors ir tik pat vērts, kā te Benets bija un vēl daži "top" 5 čaļi pēdējā 10gadē...
Un māc SMAGAS aizdomas, ka šī gada drafta top5 arī ir vismaz viens, ko turpmāk varēs droši par tizleni saukt!?
Ir diezgan muļķīgi salīdzināt Okaforu ar Benetu. Okafors jau pirmajā sezonā parādīja, ka ir ļoti talantīgs un meistarīgs uzbrukumā un šajā elementā pilnībā iederas NBA līmenī, kamēr Benets nerādīja absolūti neko. Skatoties uz viņa spēlētprasmi un to, ko un kā viņš darīja laukumā, radās iespaids, ka tas čalis ar basketbolu nodarbojas vien pāris gadus.

     [+] [-]

, 2018-08-10 18:59, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Kas nebūtu kaitējis, ka KP būtu tomēr LAL! Okafors ir tik pat vērts, kā te Benets bija un vēl daži "top" 5 čaļi pēdējā 10gadē...
Un māc SMAGAS aizdomas, ka šī gada drafta top5 arī ir vismaz viens, ko turpmāk varēs droši par tizleni saukt!?
Ka tik ne šī drafta 1. Nr?

     [+] [-]

, 2018-08-10 19:01, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Ir diezgan muļķīgi salīdzināt Okaforu ar Benetu. Okafors jau pirmajā sezonā parādīja, ka ir ļoti talantīgs un meistarīgs uzbrukumā un šajā elementā pilnībā iederas NBA līmenī, kamēr Benets nerādīja absolūti neko. Skatoties uz viņa spēlētprasmi un to, ko un kā viņš darīja laukumā, radās iespaids, ka tas čalis ar basketbolu nodarbojas vien pāris gadus.
Talantīgs? Talantīgs tikai uzbrukumā. Aizsardzība ļoti vāja. Un ja buksē uzbrukums, tad vispār nederīgs. Ja nemaldos, tad uz pēdējām minūtēm viņu ņēma nost no laukuma, jo sodiņus nejēdza mest? Tālmetienus tak ar nemet.