Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Bens Volless atgriezīsies Detroitā

Bens Volless atgriezīsies Detroitā
Bens Volless pret Kevinu Gārnetu
Foto: AFP

Pieredzējušais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) centrs Bens Volless nolēmis atgriezties Detroitas ''Pistons'' komandā, kurā savulaik pavadījis sešas sezonas.

Volless vasaras sākumā no Klīvlendas ''Cavaliers'' tika aizmainīts uz Fīniksas ''Suns'' darījumā, kurā bija iesaistīts Šakils O'Nīls, kurš devās pretējā virzienā. Kļuvis zināms, ka Volless Fīniksā neplānojot palikt, tā vietā viņš atgriezīsies Detroitas ''Pistons'', kur spēlēja no 2000. līdz 2006.gadam un 2004.gadā Detroitas komandai palīdzēja kļūt par līgas čempioni.

Viens no labākajiem NBA aizsardzības spēlētājiem 34 gadus vecais Volless pēc aizvadītās sezonas apsvēra domu pielikt punktu 14 gadus ilgajai karjerai, tam par iemeslu kalpo daudzie savainojumi. Volless pēc pievienošanās ''Suns'' kļuva par brīvo aģentu un nolēmis atgrieties ''Pistons'', ar kuru tiks noslēgts līgums uz vienu sezonu, kuras laikā viņš nopelnīs 3,1 miljonu ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
Associated Press


, 2009-08-08 10:46, pirms 15 gadiem
Domāju viņš atdzīvosies un redzēsim veco labu Big Ben
, 2009-08-08 10:48, pirms 15 gadiem
ototo.lv rakstīja: Domāju viņš atdzīvosies un redzēsim veco labu Big Ben
Viņam nekas cits neatliek, jo uz viņa pozīciju ir tā švaki
Slēpts komentārs: Andromeeds
, 2009-08-08 11:13, pirms 15 gadiem
Viens Volless Detroitu pameta, otrs Detroitai pievienojas
, 2009-08-08 11:16, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Kwame vēl parādīs visiem vellu
Lai nu kam bet Kvamem ir bijušas tik daudz iespējas dotas sevi parādīt.Viņa un līdzīgo dēļ tagad nelaiž amerikāņus pēc vidusskolas uz NBA.
, 2009-08-08 11:20, pirms 15 gadiem
Nu, Kwame kā backup centrs jau nav slikts. Detroitai viss ir kārtībā ar centriem/4.nr. tas pats Maksīls ir zvērs, turklāt vēl progresēs. Vilkoks arī nav slikts. Es esmu Kwames fans, Leikers sezona, kad šis sāka grandiozi pierāda, ka viņam ir iekšā, tikai jāņem liels miets un jāklapā tas slinkais bstards treniņos, tad, iespējams, kkas arī sanāks.
, 2009-08-08 11:48, pirms 15 gadiem
Nu tam es piekrītu par backup bet zinot ka bija drafta nr.1.....
, 2009-08-08 11:59, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Nu, Kwame kā backup centrs jau nav slikts. Detroitai viss ir kārtībā ar centriem/4.nr. tas pats Maksīls ir zvērs, turklāt vēl progresēs. Vilkoks arī nav slikts. Es esmu Kwames fans, Leikers sezona, kad šis sāka grandiozi pierāda, ka viņam ir iekšā, tikai jāņem liels miets un jāklapā tas slinkais bstards treniņos, tad, iespējams, kkas arī sanāks.
Vēl jau Vilanueva. Bet jā, tiešām ceru, ka Big Ben atdzīvosies un Detroitas publika viņu vēl mīl un tas viņam dos iedvesmu atkal kapāt kā zvēram.
, 2009-08-08 15:25, pirms 15 gadiem
Es domāju ka viņam Pistons būs pēdējā komanda,un šī sezona pēdējā karjerā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
14

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.