Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Clippers" un "Lakers" turpina bruņoties, Pārkeram līgums Atlantā

"Clippers" un "Lakers" turpina bruņoties, Pārkeram līgums Atlantā
Eivrijs Bredlijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA klubi „Clippers” un „Lakers” vienojušies ar attiecīgi Džamaikalu Grīnu un Eivriju Bredliju par līgumu noslēgšanu, kamēr „Warriors” rindām pievienosies Alekss Burkss. Savukārt Džabari Pārkers noslēdzis divu gadu līgumu ar Atlantas „Hawks”.

Losandželosas „Lakers” komandai tuvākajās dienās pievienosies aizsargs Eivrijs Bredlijs, pastāstījis viņa aģents. Bredlijs tika atlaists no „Grizzlies” sestdien, un tiklīdz paies noteiktais periods, viņš kļūs par brīvo aģentu un plāno parakstīt līgumu ar „Lakers”. Līgums būs uz divām sezonām par 9.7 miljoniem dolāru, turklāt otrajā sezonā Bredlijam būs spēlētāja opcija.

28 gadus vecais Bredlijs savas karjeras sākumā sešus gadus nospēlēja Bostonā, bet pēc tam pusotra gada laikā paspēja uzspēlēt Detroitā, „Clippers” un Memfisā. Bredlijs aizvadītajā sezonā Memfisā vidēji mačā guva 16 punktus un veica četras piespēles, turklāt viņš arī pazīstams kā lielisks aizsardzības spēlētājs.

Līgumu ar Atlantas „Hawks” tikmēr ieguvis Džabari Pārkers, 2014. gada drafta otrais numurs. Viņš ticis pie divu gadu līguma par 13 miljoniem dolāru, arī viņam būs spēlētāja opcija. Pārkers aizvadīto sezonu pabeidza Vašingtonā, kurai bija iespēja pagarināt viņa līgumu par 20 miljoniem, bet šī iespēja netika izmantota. Pārkers Vašingtonā vidēji spēlē guva 15 punktus, taču radīja jautājumus par savām spējām aizsardzībā.

„Clippers” tikmēr veic pēdējās pārrunas ar Džamaikalu Grīnu par divu gadu un desmit miljonu vērtu līgumu. Grīns iepriekšējās trīs sezonās spēlēja Memfisā un tika pie stabila spēles laika, vidēji spēlē savā NBA karjerā gūstot 8.4 punktus un savācot 6.1 atlēkušās bumbas. Sezonu viņš pabeidza „Clippers” rindās un tagad izvēlējies palikt komandā, kura būs pieskaitāma pie nākamā gada galvenajām favorītēm. „The Athletic” vēsta, ka Grīnam bijuši naudīgāki piedāvājumi no citām komandām, bet viņš cer uz augstiem panākumiem kopā ar Kavai Lenardu un Polu Džordžu.

Aleks Burkss tikmēr vienojies par viena gada līgumu ar Goldensteitas „Warriors”. Pēc vairākiem Jūtā pavadītiem gadiem viņš pagājušajā sezonā paspēja uzspēlēt arī Klīvlendā un Sakramento. Vidēji spēlē Burkss guvis 9.5 punktus un veicis 1.7 rezultatīvas piespēles, un Kleja Tompsona traumas laikā viņš kā otrā numura pozīcijas pārstāvis varētu tikt pie vairāk iespējām.

Jāpiemin arī ASV mediju ziņotais, ka „Thunder” pirmoreiz mainījusi savu nostāju un ar interesi uzklausa citu komandu zvanus un piedāvājumus par iespējamo Rasela Vestbruka maiņas darījumu. „Thunder” šādu nostāju ieguvusi pēc sarunām ar visām iesaistījām pusēm, un šeit Vestbruks un kluba vadība sadarbojas. Tiek gan norādīts, ka tāda mēroga maiņas darījuma noorganizēšana būs sarežģīta, jo tikko noslēgtie līgumi ar brīvajiem aģentiem nepieļauj viņu aizmainīšanu pirms sezonas sākuma.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com
ESPN: Serving fans. Anytime. Anywhere.


, 2019-07-08 22:10, pirms 5 gadiem
LA komandas beidzot papildinās. Sorī moš oftopik, bet būs jāpērk jaunais NBA live, par cik 2K ir jau noiets etaps.
, 2019-07-08 22:14, pirms 5 gadiem
BayernM rakstīja: LA komandas beidzot papildinās. Sorī moš oftopik, bet būs jāpērk jaunais NBA live, par cik 2K ir jau noiets etaps.
NBA Live
, 2019-07-08 22:27, pirms 5 gadiem
Atceros, ka Bredlijs ļoti labas sezonas aizvadīja Bostonā un viņam spīdēja milzīgs līgums, bet tad viņu aizmainīja un tagad, pašā praimā, saņem 2x mazāk kā Satoranskis.
Neesmu baigais Lakers fans, bet jāatzīst, ka man tiešām ļoti patīk kā izskatās viņu soliņš.
, 2019-07-08 23:03, pirms 5 gadiem
NBAviedoklis rakstīja: Atceros, ka Bredlijs ļoti labas sezonas aizvadīja Bostonā un viņam spīdēja milzīgs līgums, bet tad viņu aizmainīja un tagad, pašā praimā, saņem 2x mazāk kā Satoranskis.
Neesmu baigais Lakers fans, bet jāatzīst, ka man tiešām ļoti patīk kā izskatās viņu soliņš.
Pēc Bostonas nonāca LAC un Pistons kur bija vnk drausmīgs.Memfisā atguvās nedaudz sezonas otrajā pusē
, 2019-07-08 23:13, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pēc Bostonas nonāca LAC un Pistons kur bija vnk drausmīgs.Memfisā atguvās nedaudz sezonas otrajā pusē
Ļoti patika viņš Bostonā. Ar Grīnu varēs krampēt 1/2/3 numurus.
, 2019-07-09 02:04, pirms 5 gadiem
NBA kāds arī krāmpē kādu aizsardzībā!? 😊
, 2019-07-09 09:04, pirms 5 gadiem
Kurš no SC autoru expertiem izskaidros, kur Eivrijā palika E burts pa vidu? Atkal kaut kādi SC likumi?
, 2019-07-09 09:04, pirms 5 gadiem
ficuks rakstīja: NBA kāds arī krāmpē kādu aizsardzībā!? 😊
Neticēsi - 10x vairāk kā citās līgās.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.