Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

NBA drafta līderu tikšanās Vasaras līgā beidzas ar Eitona 21 punktu un uzvaru

NBA drafta līderu tikšanās Vasaras līgā beidzas ar Eitona 21 punktu un uzvaru
Deandrē Eitons
Foto: AP/Scanpix

Aizvadīta otrā spēļu diena NBA Vasaras līgā Lasvegasā. Bruklinas „Nets” joprojām spēlēja bez Rodiona Kuruca, kurš laukumā nevarot doties vēl neizpirkta līguma dēļ, kamēr plašu uzmanību piesaistīja „Suns” un „Kings” spēle ar šī gada drafta pirmo divu numuru Deandrē Eitona un Mārvina Beglija dalību.

Deandrē Eitons un Mārvings Beglijas NBA draftā tika izvēlēti attiecīgi ar pirmo un otro numuru, un viņu savstarpējais duelis tika uzskatīts par vienu no intriģējošākajiem brīžiem Vasaras līgā. Taču praksē izrādījās, ka abi tiešā divcīņā iesaistījās maz – Beglijs šonakt pārsvarā spēlēja pret horvātu Draganu Benderu, kurš šajā spēlē palika bez punktiem bet Eitona pretspēlētājs bija Harijs Gailss.

Uzvaru varēja atzīmēt Fīniksas komanda, kas bija pārāka ar 71:63. Eitons izcēlās ar 21 punktu un 12 atlēkušajām bumbām, trāpot astoņus no 11 metieniem no spēles, kamēr Beglijs tika pie 15 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām. Beglija metienu precizitāte bija krietni pieticīgāka (5/13), turklāt viņš arī guva gurna savainojumu. Beglijam tuvākajā laikā tiks veiktas padziļinātas medicīniskās pārbaudes, viņš pavisam noteikti izlaidīs nākamo Vasaras līga spēli un uz jautājuma zīmes arī dalība turnīra turpinājumā.

Bruklinas „Nets” bez Rodiona Kuruca tikmēr ar 76:90 zaudēja „Thunder”. 16 punktus guva Teo Pinsons, kurš šosezon, visticamāk, parakstīs divvirzienu līgumu ar „Nets” un spēlēs G līgā, bet 13 punktus Bruklinai sameta nedraftētais japānis Juta Vatanabe.

Pie uzvaras toties tika Ņujorkas „Knicks”, ar 91:89 pieveicot „Hawks”. Sevi veiksmīgi apliecināja šovasar ar devīto numuru draftētais Kevins Nokss, kurš sameta 22 punktus un savāca astoņas atlēkušās bumbas, tiesa, arī izdarīja 20 metienus no spēles. Vasaras līgā spēlē arī „Knicks” pagājušā gada drafta pirmās kārtas izvēle Franks Nilikinā, kurš 29 minūtēs tika pie pieciem punktiem. Vērts gan pieminēt, ka „Knicks” uzvarā sliktākais +/- rādītājs bija tieši Noksam un Nilikinā (attiecīgi -11 un –9).

Bet „Pelicans” ar Latvijas treneriem Ainaru Bagatski un Raimondu Feldmani treneru kolektīvā izcīnīja uzvaru pār „Heat” ar 110:84.

Savukārt „Lakers” sastāvā veiksmīgu spēli aizvadīja šovasar ar 47. numuru draftētais ukrainis Svjatoslavs Mihaiļuks, kurš guva 17 punktus un savāca deviņas atlēkušās bumbas graujošā uzvarā pār „76ers” ar 96:79. 24 punkti tikmēr „Lakers” rindās vienu sezonu jau nospēlējušajam Džošam Hārtam.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com


, 2018-07-08 11:43, pirms 6 gadiem
Nodraftē un notraumējas. "Fantastika"
, 2018-07-08 12:47, pirms 6 gadiem
Kurucs pagaidām var padot ūdeni. vismaz redzēs kā ģērbtuves izskatās utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
7

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.