Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Heat" noskatīto Kembiju vēlas arī "Knicks" un "Nets"

"Heat" noskatīto Kembiju vēlas arī "Knicks" un "Nets"
Vai Deksters Pitmens un Markuss Kembijs mainīsies komandām?
Foto: AFP/Scanpix

Ieguvusi tālmetienu speciālistu Reju Alenu, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Maiami "Heat" lūko vēl vairāk pastiprināt sastāvu pirms nākamās sezonas. Garajā galā noskatīts vēl viens veterāns Markusa Kembija personā.

"Heat" jau vairākas sezonas spēlē bez čempioniem cienīga līmeņa centra, taču, neskatoties uz to, pagājušajā sezonā tika pie titula. Piektā numura pozīcijā sezonas izskaņā spēlēja Kriss Bošs, kuram tā nav naturāla pozīcija.

Maiami sezonu sāka ar Džoelu Entoniju centra pozīcijā, taču kanādiešu basketbolists ir labs tikai aizsardzībā, uzbrukumā ar vērā ņemamu pienesumu neizceļoties. Vēl "Heat" rindās ir jaunais Deksters Pitmens. Pagājušajā sezonā epizodiski nospēlēja Ronijs Turiafs, kurš Floridas klubā nepaliks, un vēl mazāk Edijs Karijs.

38 gadus vecā Kembija iegūšana sanāktu pa lēto, taču pats basketbolists pagaidām piesardzīgi izturas pret mazu līgumu. Runa ir par veterāna minimumu, kas ir 1.3 miljoni dolāru. Pastāv variants, ka "Heat" Kembiju varētu iegūt maiņas darījuma rezultātā, uz Hjūstonu aizsūtot Norisu Kolu. Tiesa, "Heat" nevēlas šķirties no labu pirmo NBA sezonu aizvadījušā rezerves saspēles vadītāja.

Otrs variants ir par Kembiju atdot gan Pitmenu, gan Entoniju, kuriem klāt nāktu arī nākotnes draftu 1. kārtas izvēles tiesības. Tas vēl nav viss. Kembiju vēlas arī "Knicks", ar kuru veterāns runās vispirms. Centrs piektdien atcēla tikšanos ar "Heat". Hjūstona no "Knicks" vēloties saņemt Džošu Harelsonu, Toniju Daglasu un Danu Gadzuriču ar viņa negarantēto līgumu.

Kembijs ar "Knicks" runās svētdien, pēc tam ir ieplānojies tikties arī ar "Nets", bet tikai pēc tam izlems, vai vispār kontaktēties ar čempioniem. Tikmēr "Heat" šodien veiks pārrunas ar Rašārdu Luisu. Par 32 gadus veco snaiperi interesi izrāda arī "Spurs", "Knicks" un "Hawks".

"Hornets" izpirka Luisa iespaidīgo līgumu, tādējādi viņš, lai nepaliktu bez kluba formas zaudēšanas rezultātā, varētu samierināties ar minimālo līgumu jeb 1.3 miljoniem.

Izmantotie resursi:
The Sacramento Bee - California News, Local...


, 2012-07-08 12:44, pirms 12 gadiem
Biedriņu studijā!
, 2012-07-08 13:05, pirms 12 gadiem
Heat turpina mēģināt vākt veterānus par iespējami mazākiem līgumiem, cerams neatdos Kolu, jo viņš aizvadīja labu sezonu.
Interesanti ja Biedriņa līgumu amnestētu Heat par viņu izrādītu intresi?
, 2012-07-08 13:10, pirms 12 gadiem
ModrisG rakstīja: Biedriņu studijā!
ahahahahah gada labakais joks ahahah ku smiekligi#tunels
, 2012-07-08 13:22, pirms 12 gadiem
Kembijs jau uzbrukumā nav labāks par Džoelu Entoniju, galīgi nesaprotu domu no Heat, jo sevišķi tādēļ ka kaut kas pretī jādod lai dabūtu veterānu. Lebrons jau tā praktiski ir pārgājis uz spēli par PF ļaujot Batjē spēlēt SF
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-08 13:46, pirms 12 gadiem
hewlet rakstīja: Kembijs jau uzbrukumā nav labāks par Džoelu Entoniju, galīgi nesaprotu domu no Heat, jo sevišķi tādēļ ka kaut kas pretī jādod lai dabūtu veterānu. Lebrons jau tā praktiski ir pārgājis uz spēli par PF ļaujot Batjē spēlēt SF
Nu, rezultatīvāks ir, jo 5 pts tomēr ir vairāk nekā 3 pts vidēji spēlē, bet Kembijs ar uzplaiksnījumiem var mest arī vairāk par 10 pts spēlē. Kā arī REB Kembijs vāc labāk nekā Entonijs.
, 2012-07-08 13:47, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Domāju daudzi interesētos par AB, ja viņu varētu dabūt minimālo ciparu. Tpc jau nelaime ir tā, ka GSW vairs nevar neko amnestēt.
Kāpēc nevar amnestēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-08 17:23, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Iztērēja uz Belu un cik tur gados vienu reizi var darīt.
Nu sk.
, 2012-07-08 17:37, pirms 12 gadiem
o kārtējās vecās ziņas ar Latviešu valodas jaunvārdiem *naturālā*pozīcija,varbūt tomēr pirms sākt kautko rakstīt vajadzētu iziet latviešu valodas kursus? Jā ziņa veca-jau no rīta bij zināms ka džeks ierēcis par Railija piedāvājumu,tāka patreiz visi liek uz to ka šams atkal spēlēs ar karmelo un smitu ņujorkā
, 2012-07-08 18:25, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Pat ja uz Heat ,daudz spēlēt min nedabūs 15-20min! Bet var palīdzēt blokos,zem groza. Izskatās ka Kembiju nevelk uz Heat,vairāk piķis lielāks interesē! Kā tik Heat nav,kā ar Lakers 2004g finālā.
kas bija ar lakers 2004 gada finālā?
, 2012-07-08 18:41, pirms 12 gadiem
*Kirbish* rakstīja: kas bija ar lakers 2004 gada finālā?
zaudēja Detroitas Pistons 1-4 . uzskatu, ka tā gada Pistons defense bija visu laiku labākais NBA vēsturē...

Lakers bija tādas zvaigznes kā Šaks, Kobe, Melouns, Peitons, Foks un vēl nedaudz.
, 2012-07-08 18:56, pirms 12 gadiem
Atceros kad viņu aizmainīja no LA uz Portlendu sieva bija dusmīga, ka jābrauc prom varbūt tagad viņai gribēsies padzīvot Miami un pierunās, lai Kembijs paraksta ar HEAT līgumu
, 2012-07-08 20:54, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Pat ja uz Heat ,daudz spēlēt min nedabūs 15-20min! Bet var palīdzēt blokos,zem groza. Izskatās ka Kembiju nevelk uz Heat,vairāk piķis lielāks interesē! Kā tik Heat nav,kā ar Lakers 2004g finālā.
Detroitai bija ļoti sabalancēta komanda ar lielisku aizsardzību, kā arī Kobe izdomāja dabūt FMVP, jo meta ar katastrofālu precizitāti un Šakam, kuru nespēja neviens aptūrēt ignorēja. Pirms kāds Kobes fans man sāks pārmest, lai apskatās tās spēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
19

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
4

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).