Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" spēlētājs Marejs: "Mēs varam izcīnīt NBA titulu"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Nuggets" spēlētājs Marejs: "Mēs varam izcīnīt NBA titulu"
Džamals Marejs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Denveras "Nuggets" šobrīd atrodas Rietumu konferences trešajā pozīcijā. Visu regulāro turnīru komanda atrodas starp līdervienībām. "Nuggets" saspēlēs vadītājs Džamals Marejs kādā intervijā atzina, ka viņš tic Denveras komandai, un tā var izcīnīt titulu šajā sezonā.

"Mēs ar Jokiču spēlējam kopā Denverā visu šo laiku," kanādietis teica. "Mēs zinām, ka mums ir visas iespējas tikt pie NBA titula. Kāpēc gan ne? Pēdējos gadus esam starp labākajām līgas komandām. Mēs regulāri uzvaram spēcīgās komandas."

Marejs arī sniedza komentāru par pagājušā gada zaudējumu Rietumu konferences pusfinālā pret Portlendas "Trail Blazers": "Mums nevajadzēja zaudēt Portlendai. Domāju, ka zaudējām, jo mums pietrūka pieredzes. Tāpat arī uzskatu, ja mēs rādītu labāko spēli, tad neviena komanda mūs nespētu uzvarēt septiņu spēļu sērijā."

22 gadus vecais Marejs šajā sezonā aizvadījis 55 spēles, kuru laikā vidēji iemetis 18,8 punktus un atdevis 4,8 rezultatīvas piespēles. Viņa komandas biedrs serbs Nikolā Jokičs šajā sezonā guvis vidēji 20,2 punktus, savācis 10,2 atlēkušās bumbas un atdevis 6,9 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/06/0...

  -1 [+] [-]

, 2020-06-08 08:10, pirms 4 gadiem
Bez mājās spēļu priekšrocības neko jūs šogad pacelt nevarat..
Un ar tik nestabilu aizsargu pāri kāds ir Marejs+Heris jūs neko nepacelsiet..
Vienīgais ko tu varētu pacelt,ir telefons instagram video

     [+] [-]

, 2020-06-08 09:44, pirms 4 gadiem
Jā, piekrītu DEN vājā vieta ir aizsargi. Vajag Herisu mainīt prom, kvai pret Bīlu. Kā Heriss dabūja lielo līgumu, tā pēkšņi notiek nesaprotamas lietas, tā kā necenšās vairs, pēkšņi nevar vai negrib, nespēj koncentrēties? Nu ja man prasītu, tad es teiktu, ka tradicionālā problēma ar narkotikām. Bet jā, DEN paliks tur pat kur pagāšgad.

     [+] [-]

, 2020-06-08 10:13, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bez mājās spēļu priekšrocības neko jūs šogad pacelt nevarat..
Un ar tik nestabilu aizsargu pāri kāds ir Marejs+Heris jūs neko nepacelsiet..
Vienīgais ko tu varētu pacelt,ir telefons instagram video
Jup, diezvaj ko vinnēs bez sava retinātā gaisa, kur daudzi spēlētāji paliek daudz švakāki

     [+] [-]

, 2020-06-08 14:17, pirms 4 gadiem
Varat, varat, bet ne šogad. Šis gads būs Oladipo un Saboņa gads!

     [+] [-]

, 2020-06-08 14:59, pirms 4 gadiem
Nefanoju, bet Leikeri pacels