Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fizdeils: "Porziņģim ir nepieciešamās prasmes, lai kļūtu par superzvaigzni"

Krišs Upenieks

Fizdeils: "Porziņģim ir nepieciešamās prasmes, lai kļūtu par superzvaigzni"
Kristaps Porziņģis
Foto: EPA/Scanpix

LETA. Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim ir visas nepieciešamās prasmes, lai kļūtu par NBA superzvaigzni, preses konferencē paziņoja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Deivids Fizdeils.

"Porziņģis ir NBA nākotne. Tas viņu raksturotu visprecīzāk," savā pirmajā preses konferencē stāstīja "Knicks" jaunais treneris. "Viņš ir apveltīts ar nepieciešamajām prasmēm, lai kļūtu par superzvaigzni." Fizdeils gan pauda, ka nav iepazinies ar Porziņģi personiski, tomēr plāno doties uz Latviju, lai uzsāktu ar viņu saziņu.

Fizdeils arī noteica, ka šobrīd nevēlas konkretizēt, kādā pozīcijā spēlēs Porziņģis. "Neesam vēl strādājuši kopā, tāpēc nevaru pateikt, vai viņš spēlēs kā centrs vai spēka uzbrucējs," teica Fizdeils, kurš gan nenoliedza, ka varētu latvieti izmantot abās pozīcijās.

Pašlaik 43 gadus vecais treneris izteicās, ka ir apmierināts ar komandas saspēles vadītāju Treja Bērka, Franka Nilikinā un Emanuela Mudieja talantiem, kā arī neizslēdz iespēju, ka varētu vēl dot iespēju atgriezties Francijas spēlētājam Žoakimam Noā, kurš nav bijis kopā ar komandu kopš februāra konfliktiem ar kādreizējo treneri Džefu Hornačeku.

Savukārt Ņujorkas kluba ģenerālmenedžeris Skots Perijs izteicās, ka kādu dienu "Knicks" būs viena no spēcīgākajām komandām līgā, kam Fizdeils piekrita.

Fizdeils novembrī tika atlaists no Memfisas "Grizzlies" galvenā trenera amata. Memfisas klubs šo sezonu aizvadīja ļoti neveiksmīgi, turklāt speciālistam bija nesaskaņas ar Memfisas komandas zvaigzni Marku Gasolu.

ASV treneris astoņas sezonas bija Maiami "Heat" galveno treneru palīgs, līdz 2016.gada 29.maijā sāka vadīt "Grizzlies" vienību, kurā 101 spēlē tika pie 50 uzvarām. Pagājušajā sezonā "Grizzlies" septīto reizi pēc kārtas iekļuva izslēgšanas sacensībās, tomēr šogad tām nekvalificējās, jo tā bija otra vājākā komanda līgā.

"Knicks" šosezon ar 28 uzvarām 82 spēlēs Austrumu konferencē ieņēma 11.vietu, jau piekto gadu pēc kārtas neiekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet uzreiz pēc sezonas pēdējā mača no komandas galvenā trenera amata tika atlaists Džefs Hornačeks, kura vietā stājies Fizdeils. Tikmēr komandas lielākajai zvaigznei Porziņģim februārī vienā no mačiem plīsa ceļgala krusteniskās saites, tāpēc laukumā viņš varētu atgriezties tikai gada beigās.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2018-05-08 20:20, pirms 6 gadiem
Lūdzu, sadabūjiet Kristapam pienācīgu blici, lai viņš var arī Play-offus normāli izbaudīt un pasisties par gredzenu!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-08 20:45, pirms 6 gadiem
jocker rakstīja: Lūdzu, sadabūjiet Kristapam pienācīgu blici, lai viņš var arī Play-offus normāli izbaudīt un pasisties par gredzenu!
Nākamgad jau toč nebūs!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-08 20:48, pirms 6 gadiem
Kad pajuks parejo top komandu sastavi tad moz kkas buus

  -1 [+] [-]

, 2018-05-08 21:19, pirms 6 gadiem
ok Deivids paklanījās, ķeksītis ielikts un publiski pateica to, ko visi jau 3 gadus saka.

bet pasakiet kāds viņam, ka Kristaps tagad ir Spanijā, lai par velti neatlido uz LV

  -1 [+] [-]

, 2018-05-08 21:22, pirms 6 gadiem
bet vai TU, melnais perdeli, pratīsi organizēt spēli un savākt komandu ap viņu?

     [+] [-]

, 2018-05-08 21:22, pirms 6 gadiem
jocker rakstīja: Lūdzu, sadabūjiet Kristapam pienācīgu blici, lai viņš var arī Play-offus normāli izbaudīt un pasisties par gredzenu!
Māju neviens nebūvē no jumta
Pagaidām pamati tiek likti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja