Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Atlanta un Jūta centīsies tikt pie pirmajām uzvarām

Atlanta un Jūta centīsies tikt pie pirmajām uzvarām
Atlantas basketbolistu ielenkumā Dvaits Hovards
Foto: AP

Sestdien Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) tiks aizvadītas divas spēles. Pirmajā no tām Atlantas "Hawks" savā laukumā uzņems Orlando "Magic", bet vēlāk Jūtas "Jazz" tiksies ar Losandželosas "Lakers". Abām šīs dienas mājiniecēm pagaidām sērijā nav gūtas uzvaras.

Atlanta savā laukumā tikai pēc uzvaras

Pirmajās divās spēlēs, kas notika Orlando, pārliecinošas uzvaras guva "Magic" - abās reizēs gala rezultāts bija divciparu robežās. Taču tagad sērija pārcelsies uz Atlantu, kur 'Hawks" cer izmantot sava laukuma priekšrocības un panākt sērijas gaitu savā labā. Pēdējo reizi "Magic" piedzīvoja zaudējumu aprīļa sākumā un kopš tā savāktas jau 12 uzvaras, no kurām pēdējās sešas gūtas izslēgšanas spēlēs.

Orlando ir ļoti labi nokomplektēta komanda, uz ko arī norādījuši "Hawks" spēlētāji. "Ir jānospēlē gandrīz perfekta spēle, lai varētu uzvarēt viņus. Viņi var pārspēt tevi spēlējot abos veidos - no ārējās līnijas vai no iekšējās. Kad tev ir tāda kombinācija, to ir grūti pārspēt. Pašreiz viņiem ir uzvaroša kombinācija," sacījis Atlantas līderis Džo Džonsons. Tomēr "Hawks" savā zālē spēlē krietni labāk, uz ko arī tiek liktas lielas cerības. "Mēs jūtam, ka varam spēlēt ar jebko," saka Atlantas aizsargs Džamals Kraufords, piebilstot: "kad spēlējam cik labi varam. Kad rādām savu labāko sniegumu, varam pieveikt ikvienu. Sezonas laikā pieveicām visas komandas, izņemot vienīgi Oklahomsitiju, kas jau ir izstājusies."

Labs noskaņojums valda Orlando, kas arī ir saprotams. Ne velti vietējā laikraksta "Orlando Sentinel" piedāvā izklaidi faniem, izveidot galvenā trenera Stena Van Gandija frizūru. Arī pats Van Gandijs bijis apmierināts ar savu basketbolistu sniegumu: "Puiši bijuši lieliski, viņi izbauda spēlēšanu kopā, ko paveicam patiešām labi. Man ir liela pārliecība par šo komandu. Ar komandas ķīmiju nebūs problēmas, viss izšķirsies kā mēs nospēlēsim."

Spēles sākums pulksten 24:00 pēc Latvijas laika un basketbola fani to tiešraidē varēs vērot NBA TV kanālā.

Vai Jazz pārsteigs Lakers?

Otrā spēle notiks Soltleiksitijā, kur Jūtas "Jazz" uzņems Losandželosas "Lakers". Līdzīgi kā iepriekš aprakstītajā Austrumu konferences pusfināla sērijā, arī šeit vadībā ar 2:0 ir viena komanda un šādu pārsvaru sev izkārtojuši "Lakers" basketbolisti. "Jazz" vairs nav kur atkāpties un lai saglābtu sezonu ir jācīnās tikai par uzvaru.

Iepriekšējā spēle šajā sērijā notika otrdien, kam sekoja trīs brīvas dienas. Šāds pārtraukums tieši laikā bija nācis "Lakers" basketbolistiem, jo dažiem spēlētājiem bijušas nelielas problēmas ar savainojumiem. Kobe Braients norādījis, ka šis neliels pārtraukums bijis lielisks, lai labāk atpūstos un sagatavotos sērijas turpinājumam. Pirmsspēles treniņos nepiedalījās "Lakers" centrs Endrū Bainams, taču tas bijis piesardzības nolūkos un spēlē viņš noteikti piedalīsies.

Labas ziņas nākušas arī "Jazz" faniem, jo laukumā šonakt izies Andrejs Kiriļenko, kurš nespēlēja iepriekšējās pāris nedēļas. Gaidāms, ka spēlē Kiriļenko iesaistīsies no rezervistu soliņa. Šīs sērijas pirmajās divās spēlēs izpaudās "Lakers" pārākums groza apakšā, ko uzsvēruši arī vairāki NBA eksperti. Losandželosas basketbolisti ir vienkārši garāki, spēcīgāki, kas rada grūtības "Jazz" komandai. Iespējams, tāpēc Jūtas basketbolisti mēģinās spēlēt citādāk, cenšoties rādīt ātrāku basketbolu. Kā tas iznāks, redzēsim jau pavisam drīz.

Spēles sākums pulksten 3:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
ajc.com
orlandosentinel.com
latimes.com
deseretnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-05-08 20:17, pirms 14 gadiem
Nekas nav neiespejams,bet Magic un Lakers tiks nākamajā kārtā.
Abas komandas spēle loti loti parliecinosi.

     [+] [-]

, 2010-05-08 20:48, pirms 14 gadiem
taapat tas neko vairs nelidzes...

     [+] [-]

, 2010-05-08 21:08, pirms 14 gadiem
Nu ja Utah un Atlanta šitās spēles nepaņems serijas var norakstīt!

  +1 [+] [-]

, 2010-05-08 23:03, pirms 14 gadiem
Par Atlantu! LAbi, ka NBA tv rādīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-09 01:44, pirms 14 gadiem
pagaidam izskatas ka Atlantai neizcinis neko -23
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-05-09 02:36, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: jēga no šāda "raksta", ja no rīta tāpat būs 4 vārdi par spēli?
sakars...?