Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns slavē jaunpienācēju Neipjēru, Porziņģis sašutis par zaudējumu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bertāns slavē jaunpienācēju Neipjēru, Porziņģis sašutis par zaudējumu
Dāvis Bertāns. Foto: RS/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) savā starpā tikās latviešu pārstāvētās komandas Dalasas "Mavericks" un Vašingtonas "Wizards". Uzvaru izcīnīja Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Wizards", kura uzvarēja Kristapa Porziņģa "Mavericks" ar rezultātu 119:118. Pēc spēles Bertāns un Porziņģis sniedza nelielus komentārus.

Porziņģis pirmajās trīs ceturtdaļās nospēlēja vien 14 minūtes, jo bija savācis jau četras personīgās piezīmes spēles sākumā. Viņš bija vīlies par spēles iznākumu: "Kārtējais smagais zaudējums," viņš teica. "It īpaši tāpēc, ka šādas spēles mums ir jāuzvar."

"Tāda ir šī līga – labas spēles mijas ar sliktām, bet svarīgākā lieta ir tā, ka mēs no šādām situācijām mācāmies," latvietis turpināja.

Uz jautājumu, vai viņu satrauc tas, ka sezonas turpinājumā svarīga būs spēja uzvarēt sarežģītās situācijās, Porziņģis atbildēja noraidoši: "Nē, agri vai vēlu, bet mēs nonāksim pie pareizā virziena. Svarīgi, lai katrs analizē sevi, analizē spēli. Es ticu, ka šī komanda to spēj, un beigās mēs nonāksim pie laba rezultāta."

Bertāns, kurš mača beigās iemeta svarīgus punktus, slavēja savu jauno komandas biedru Šabazu Neipjēru, kuru komanda divas dienas atpakaļ ieguva maiņas darījumu rezultātā. "Viņš bija lielisks," Bertāns slavēja jauniņo. "Viņš tikai vakar pievienojās komandai, bet to nevarēja pat manīt. Viņam vēl jāiemācās dažas kombinācijas, bet citādi viņš lieliski iesaistījās spēlē."

"Wizards" nākamā spēle paredzēta pēc divām dienām pret Memfisas "Grizzlies", kamēr Dalasa jau rītnakt tiksies ar Šarlotes "Hornets".

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/mavericks-drop...
https://www.nba.com/wizards/wizards...

     [+] [-]

, 2020-02-08 11:36, pirms 4 gadiem
Šķiet, ka Vašingtonā visi priecīgi par šo treidu.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-08 12:27, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: Šķiet, ka Vašingtonā visi priecīgi par šo treidu.
Ja salīdzina ar Aizeju Tomasu - noteikti labāks.

     [+] [-]

, 2020-02-08 14:55, pirms 4 gadiem
Neipjērs labs

     [+] [-]

, 2020-02-08 15:12, pirms 4 gadiem
Vienīgā kombinācija, kas Neipjēram jāiemācās, ir atdot bumbu, kas pielipusi viņam pie rokām.
Par DAL tiešām vilšanās, nevar šādas uzvaras izlaist spēles beigās, tas var dārgi maksāt cīņā par playoffiem.