Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Eindžs pārliecināts par Ērvinga palikšanu Bostonas "Celtics"

Eindžs pārliecināts par Ērvinga palikšanu Bostonas "Celtics"
Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs ir pārliecināts, ka Kairijs Ērvings izvēlēsies palikt komandā un līgumu pagarinās jau pirmajā iespējamajā dienā jeb 1. jūlijā.

Ja pirms sezonas sākuma Ērvings diezgan pārliecinoši lika manīt, ka grasās izmantot spēlētāja iespēju un 2019. gada vasarā pagarināt līgumu ar Bostonas "Celtics", maiņu perioda izskaņā aizsargs vairs tik drošs nebija. Ērvings atzina, ka Bostona joprojām ir cīņas vadībā, tomēr aicināja viņa viedokli pārprasīt 1. jūlijā.

Eindžs gan ir visai pārliecināts par Ērvinga noturēšanu: "Daudzi cilvēki Kairija paziņojuma gada sākumā dēļ domāja, ka mūsu attiecības var raksturot kā laulību. Taču es domāju, ka tās drīzāk ir kā saderināšanās. Un 1. jūlijā mēs aprecēsimies. Cik zinu, saderināšanās joprojām ir spēkā. Pēc mūsu kopīgajām sarunām ar Kairiju mēs joprojām esam saderināti, bet nedrīkstam nākamo soli spert līdz 1. jūlijam."

Šosezon Ērvinga atalgojums ir 20,1 miljons ASV dolāru, bet nākamajā sezonā viņš var līgumu pagarināt par 21,3 miljoniem. Vasarā Bostonas "Celtics" grasās agresīvi iesaistīties cīņā par Ņūorleānas "Pelicans" superzvaigzni Entoniju Deivisu, un Eindžs vēlas izveidot Ērvinga un Deivisa duetu. 26 gadus vecais Ērvings šosezon vidēji 32,9 minūtēs ir guvis 23,8 punktus, izdarījis 7,0 rezultatīvas piespēles, izcīnījis 4,9 atlēkušās bumbas, pārtvēris 1,7 bumbas un pieļāvis 2,8 kļūdas. "Celtics" ar 35 uzvarām 55 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
Danny Ainge believes Boston Celtics, Kyrie...


, 2019-02-08 19:46, pirms 5 gadiem
Es gan nebūtu PAr to tik pārliecināts
, 2019-02-08 19:50, pirms 5 gadiem
Tas ir sveiciens Ņujorkiešiem
, 2019-02-08 20:14, pirms 5 gadiem
Offtopicā... SC.com gadījumā nav palaiduši garām, ka naktī bija All Star game drafts? Rakstu kaut kā neredzu.

PS: Knicks beigās nedabūs ne 1.piku, ne lielās zivis...dabūs T.Harris un vēl kādu brīnumu.
, 2019-02-08 20:58, pirms 5 gadiem
Ērvings pats par to nav pārliecināts
, 2019-02-08 21:02, pirms 5 gadiem
bet es domāju, ka tas ir reāli - jau sen teicu, ka BOS ir reālākais A.Davis nākamais klubs.

uz Knicks noteikti neies, nu varbūt vēl Lakers var apvainoties un nedabūjot AD, mēģināt vilināt Ērvingu .. bet skaidrs ka uz LA rindā priekšā jau ir Kawi
, 2019-02-08 21:21, pirms 5 gadiem
kam Bostonai viņu vajag? Kad Heivords un Kairijs bija izkrituši Bostonai izcīnija uzvaras biežāk nekā tagad
, 2019-02-08 22:39, pirms 5 gadiem
@resl AB. Netak, nebija. Neviens neko nezin. Te jau pēdējā laikā bieži raksti uz pasūtījumiem, ja kāds komentos paprasa.
, 2019-02-08 22:53, pirms 5 gadiem
Ja godīgi es baigi neskumtu par to ka Kyrie aizietu un ja vel AD nedabūtu arī baigi neiesprīgtu mums ir labs jauno pienesums ar to esmu priecīgs
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.