Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Medijs: "Nets" vienojas par līgumu ar vācieti Cipseru

Medijs: "Nets" vienojas par līgumu ar vācieti Cipseru
Pauls Cipsers. Foto: Reuters / Scanpix

Vāciešu mediji ziņo, ka 24 gadus vecais uzbrucējs Pauls Cipsers panācis vienošanos par līguma noslēgšanu ar Rodiona Kuruca pārstāvēto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Bruklinas "Nets".

203 centimetrus garais un 103 kilogramus smagais Cipsers NBA aizvadījis divas sezonas. 2016. gada vasarā vieglo uzbrucēju ar 48. numuru otrajā kārtā draftēja Čikāgas "Bulls" un Vēju pilsētā basketbolists aizvadīja pirmās divas sezonas. Pēc iepriekšējās sezonas Cipseram tika veikta kājas operācija, bet vasarā "Bulls" izvēlējās neturpināt sadarbību ar spēlētāju.

Līdz šim Cipsers uzturēja sevi formā, trenējoties savas dzimtās Heidelbergas pilsētas basketbola akadēmijā ar jauniešiem, cerot uz atgriešanos NBA. Tagad savu iespēju Cipsers sagaidījis un pievienosies "Nets". Vācietis spēlē vieglā uzbrucēja pozīcijā, un šobrīd šīs pozīcijas pamata piecinieka spēlētājs Bruklinas vienībā ir tieši Kurucs, savukārt uz maiņu nāk pieredzējušais Demarī Kerols.

Cipsers līdz šim NBA aizvadījis 98 regulārās sezonas spēles, vidēji 17 minūtēs gūstot 4,7 punktus un izcīnot 2,6 atlēkušās bumbas. 2017. gada pavasarī Cipsers aizvadīja sešus mačus arī izslēgšanas turnīrā, nepilnu 23 minūšu laikā gūstot 7,3 punktus un izcīnot 3,5 bumbas pie groziem.

Izmantotie resursi:
https://www.rnz.de/sport/mlpacademi...


, 2019-01-08 12:46, pirms 5 gadiem
Domāju,kas tas par fruktu.Izrādās Zipsers
, 2019-01-08 13:34, pirms 5 gadiem
Kurucam konkurence nāks par labu.
, 2019-01-08 14:16, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Domāju,kas tas par fruktu.Izrādās Zipsers
Bet Cipsers ir pareizi
, 2019-01-08 16:21, pirms 5 gadiem
Nets jau neizslēdz iespēju pievākt KP vismaz apcerējuši scenāriju bija
, 2019-01-08 16:36, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: Nets jau neizslēdz iespēju pievākt KP vismaz apcerējuši scenāriju bija
Izstāsti to iespējamo scenāriju? Tiešām nevienam nedalec, ka NYK varēs pielīdzināties jebkuram piedāvājumam un tikai NYK var viņam piedāvāt 5 gadīgu līgumu?
, 2019-01-08 16:40, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Izstāsti to iespējamo scenāriju? Tiešām nevienam nedalec, ka NYK varēs pielīdzināties jebkuram piedāvājumam un tikai NYK var viņam piedāvāt 5 gadīgu līgumu?
Te tač lielākā daļa nesajēdz,kas ir RFA
Viņi var gribēt daudz
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
23

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).