Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs: "Treneri teica - nedomā pārāk daudz un met bumbu grozā"

Andrejs Siliņš

Kurucs: "Treneri teica - nedomā pārāk daudz un met bumbu grozā"
Rodions Kurucs. Foto: AP / Scanpix

"Ir patīkami, ka man ir sava vieta un loma komandā," pēc atkārtota karjeras rekorda (24 punkti) sacīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" latviešu uzbrucējs Rodions Kurucs, kura komanda gan atzina sakāvi pret Bostonas "Celtics" (95:116).

"Es vienkārši uzņēmos iniciatīvu un izpildīju metienus. To man teica arī treneri - nedomā pārāk daudz un met bumbu grozā," pēc dueļa teica Kurucs, kuru citē "Nets" mājaslapa.

Kurucs jau kādu laiku ir stabils "Nets" komandas starta piecinieka spēlētājs. "Tas ir labi. Ir patīkami, ka man ir sava vieta un loma komandā. Es katru dienu daru to, ko pieprotu vislabāk, cenšos būs pārliecināts par sevi un ieiet savā ritmā," izteicās Latvijas basketbolists.

"Bostonas komandai ir laba aizsardzība, taču domāju, ka pie pieļautajām kļūdām esam vainīgi mēs paši. Kļūdījāmies pārāk daudz. Trešajā ceturtdaļā mums bija pāris sliktas piespēles brīžos, kad vajadzēja gūt punktus, jo tobrīd spēle bija diezgan sīva," teica Kurucs, kurš šosezon vidēji mačā iemetis 9,1 punktu un izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas.

"Nets" ar 20 uzvarām 42 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto vietu. Nākamo spēli "Nets" aizvadīs trešdien, kad uzņems Atlantas "Hawks".

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2019-01-08 15:35, pirms 5 gadiem
Nedomā, bet krāj statistiku !

     [+] [-]

, 2019-01-08 16:54, pirms 5 gadiem
NBA God rakstīja: Nedomā, bet krāj statistiku !
uzsit cenu lai Nets var notirgot izdevīgāk !!!