Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Ozols

Kurucam daudzpusīgs sniegums, Pasečņikam desmit punkti pēdējo sekunžu zaudējumā

Kurucam daudzpusīgs sniegums, Pasečņikam desmit punkti pēdējo sekunžu zaudējumā
Rodions Kurucs. Foto: "Nets" arhīvs

NBA G līgā zaudējumu piedzīvoja Rodiona Kuruca pārstāvētā Longailendas "Nets", kas ar 109:119 piekāpās Santakrusas "Warriors", tāds pats iznākums arī Anžeja Pasečņika "Capital City Go-Go" pret Delavēras "Blue Coats" - 109:110.

Rodions Kurucs devās sākumsastāvā un 30 minūtēs guva astoņus punktus (1p. 1/3, 2p. 2/4, 3p. 1/4). Latviešu uzbrucējs šonakt demonstrēja daudzpusīgu sniegumu, izcīnot piecas atlēkušās bumbas, izdarot sešas rezultatīvas piespēles, bloķējot vienu metienu un pārtverot vienu bumbu. Komandas zaudējumā Kurucam otrs sliktākais +/- rādītājs mīnus 14, kā arī trīs piezīmes un četras kļūdas.

Viņa pārstāvētā Longailendas "Nets" ar 109:119 piekāpās Santakrusas "Warriors". "Nets" tas ir devītais zaudējums vienpadsmit spēlēs G līgā. Nākamais mačs Longailendai 10. decembrī pret "Raptors 905".

Anžejs Pasečņiks spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un guva desmit punktus (2p. 3/4, 3p. 0/1), realizējot abus divu punktu vērtos soda metienus. Latviešu centram arī trīs atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle un bloķēts metiens, kā arī viena piezīme un +/- rādītājs mīnus pieci.

Pasečņiks laukumā bija izšķirošajos brīžos un tika nomainīts 14,4 sekundes pirms spēles beigām, kad vadībā ar 109:108 bija "Capital City Go-Go". Tomēr pēdējā uzbrukumā Vašingtona ielaida. Uzvaras grozu ar put-back danku guva Delavēras "Blue Coats" uzbrucējs Džona Boldens. Pasečņiks laukumā atgriezās uz pēdējo uzbrukumu, bet "Capital City Go-Go" uzvaras nesošo metienu nerealizēja un zaudēja ar 109:110. Nākamo spēli Pasečņika pārstāvētais klubs aizvadīs 8. decembrī pret "Canton Charge".


, 2019-12-07 05:37, pirms 4 gadiem
Pat G līgā nekas spīdošs!
, 2019-12-07 05:40, pirms 4 gadiem
Abus divu punktu vērtos soda metienus? Kas tie par zvēriem?😵
, 2019-12-07 05:44, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Abus divu punktu vērtos soda metienus? Kas tie par zvēriem?😵
NBA G līgā soda metienu eksperiments: divu vai...
, 2019-12-07 09:10, pirms 4 gadiem
WAS garo traumu krīze garām, atā
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
8

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.