Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Ozols

Bertānam 11 punkti, "Wizards" saņem pērienu no "Pacers"

Bertānam 11 punkti, "Wizards" saņem pērienu  no "Pacers"
Dāvis Bertāns. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja piekto zaudējumu septiņās spēlēs, šoreiz pret Indianas "Pacers" - 106:121. Dāvis Bertāns realizēja trīs no sešiem tālmetieniem un guva 11 punktus.

Dāvis Bertāns laukumā pavadīja 28:39 minūtes, iemetot 11 punktus (2p. 1/2, 3p. 3/6). Viņš savāca četras atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un pārtvēra vienu bumbu. Dāvis spēli pabeidza ar trīs piezīmēm un nopelnīja +/- rādītāju mīnus trīs.

Bertāns ceturtajā ceturtdaļā aizsardzībā rupji nospēlēja pret Domantu Saboni, par ko latvietis saņēma nesportisko piezīmi. Sabonis pēc tam trāpīja abus soda metienus sev veiksmīgajā spēlē. Raženais lietuvietis pret "Wizards" izcēlās ar 13 punktiem, 17 atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Rezultatīvākie "Pacers" rindās bija Tīdžejs Vorens, kurš guva 21 punktu. Savukārt "Wizards" 30 punktus guva komandas līderis Bredlijs Bīls, double-double savāca Tomass Braients (20p+11ab), bet bez punktiem palika Rui Hačimura, kurš atzīmējās ar astoņām atlēkušajām bumbām.

Abas komandas aizvadīja rezultatīvu pirmo puslaiku, tomēr pārāka ar 70:62 bija "Pacers". Bez sava līdera Viktora Oladipo spēlējošā komanda turpinājumā nespēja uzbrukt ar tik augstu precizitāti, bet nevienu brīdi nedeva cerības "Wizards" uzvarēt, vienubrīd atrodoties vadībā pat ar 25 punktiem. Spēle noslēdzās ar "Pacers" uzvaru - 121:106.

Vašingtonai tas piektais zaudējums septiņās spēleš, kamēr Indianai ceturtā uzvara astoņās spēlēs. Nākamo maču "Wizards" aizvadīs 9. novembrī Vašingtonā pret Kevina Lava Klīvlendas "Cavaliers".


, 2019-11-07 07:38, pirms 4 gadiem
Lāzeris šogad uz 3pt. konkursu. Izskatās, ka DB#42 būs labāka individuālā karjera nekā BUSTzingim. Garais mošk dabūs gredzenu, ja Luka neaizmainīs, vai janka, neizdomā, ka Dallasa ar nav varix.
, 2019-11-07 07:46, pirms 4 gadiem
bitoose rakstīja: Lāzeris šogad uz 3pt. konkursu. Izskatās, ka DB#42 būs labāka individuālā karjera nekā BUSTzingim. Garais mošk dabūs gredzenu, ja Luka neaizmainīs, vai janka, neizdomā, ka Dallasa ar nav varix.
Virtulis vienīgais ko var izdarīt ir aizmainit pats sevi, tāds pats spēlētājs ka visi citi. Neko nav vēl izcīnījis
, 2019-11-07 10:53, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Virtulis vienīgais ko var izdarīt ir aizmainit pats sevi, tāds pats spēlētājs ka visi citi. Neko nav vēl izcīnījis
Kas ir "virtulis"?
, 2019-11-07 11:00, pirms 4 gadiem
Kāpēc Bertānu mēs sc.com nenovērtējam, tikai 3 komentāri. Vairāk punktus kā KP iemetis. Normāla 3pts precizitāte - 50%. Prieks lasīt no rītiem par Dāvja spēli.
, 2019-11-07 11:02, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Virtulis vienīgais ko var izdarīt ir aizmainit pats sevi, tāds pats spēlētājs ka visi citi. Neko nav vēl izcīnījis
Rookie of the year. Varu arī Eirolīgas titulus nosaukt, bet tad daudz jāraksta.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.