Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārkers izlaidīs nedēļu savainojuma dēļ

Andrejs Siliņš

Pārkers izlaidīs nedēļu savainojuma dēļ
Tonijs Pārkers (pa kreisi) un Tims Dankans
Foto: AP/Scanpix

96 : 84

Blazers - Spurs

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" saspēles vadītājs Tonijs Pārkers iepriekšējā spēlē pret Portlendas "Trail Blazers" savainojis potīti, kā rezultātā francūzis izkritis no ierindas uz nedēļu.

Pārkers jau pagājušajā sezonā potītes savainojuma dēļ bija spiests izlaist deviņus mačus. Tagad savainota tā pati potīte, taču basketbolists atklājis, ka vaina ne tuvu nav tik nopietna kā iepriekš. "Vajadzēs nedēļu, varbūt," spēlētājs ir noskaņots optimistiski, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos laukumā.

Zaudētajā mačā (84:96) pret "Blazers" izbraukumā Pārkers paspēja nospēlēt vien 11 minūtes, kuru laikā izdevās iemest vienu no četriem metieniem un kopumā sakrāt četrus punktus. Nākamo spēli "Spurs" jāaizvada naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika, kad mājās jātiekas ar Toronto "Raptors". Pēc kanādiešiem uz Sanantonio brauks arī "Mavericks" un "Thunder", bet izbraukumi atsāksies 19. novembrī, kad jāspēlē Dalasā.

Izmantotie resursi:
San Antonio Express-News

     [+] [-]

, 2009-11-07 20:30, pirms 14 gadiem
Nu Spurs pašlaik ipaši labi neklajas ka bija domats,Labi ka nav ilgak

     [+] [-]

, 2009-11-07 20:49, pirms 14 gadiem
Veseļojies!

     [+] [-]

, 2009-11-11 19:36, pirms 14 gadiem
smags zaudejums viniem