Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Lakers'' saspringtā spēlē izcīna trešo uzvaru un tuvojas titulam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Lakers'' saspringtā spēlē izcīna trešo uzvaru un tuvojas titulam
Entonijs Deiviss Foto: USA Today/Scanpix

Šonakt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ceturtajā finālsērijā Losandželosas ''Lakers'', pateicoties Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa produktīvajam sniegumam, ar 102:96 pārspēja Maiami ''Heat'', tādējādi izcīnot trešo uzvaru sērijā un nokļūstot vienas uzvaras attālumā no čempiontitula izcīnīšanas.

Trešajā finālsērijas mačā savu pirmo uzvaru ar 115:104 izcīnīja Maiami ''Heat'', sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1:2. Pirms spēles kļuva zināms, ka komandai palīdzēs viens no tās līderiem Bems Adebajo, kurš pirmajā cīņā guva traumu, kamēr Gorans Dragičs laukumā nedevās. Adebajo laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 33 minūtēm un tieši viņš atklāja spēles rezultātu.

Pirmā ceturtdaļa pagāja nervozā cīņā, abām komandām spēlējot veiksmīgi aizsardzībā. Nedaudz veiksmīgāki izrādījās ''Lakers'' basketbolisti, kas pirmās divpadsmit minūtes noslēdza ar piecu punktu pārsvaru - 27:22. Otro ceturtdaļu ''Heat'' iesāka ar 8:0 izrāvienu, pārņemot vadību 30:27. ''Lakers'' gan neļāva Maiami vienībai atrauties drošākā vadībā, ceturtdaļas vidū spēli izlīdzinot. Līdz puslaika beigām spēle noritēja punkts punktā, taču, atpūtā ejot, minimāls pārsvars Losandželosas basketbolistiem - 49:47.

Tāpat kā pirmais puslaiks, arī otrais iesākās ar precīzu Bema Adebajo metienu, panākot neizšķirtu. Pēc Lebrona Džeimsa metiena no groza apakšas ''Lakers'' panāca 59:54 sev par labu, pēc kā Eriks Spoelstra pieprasīja minūtes pārtraukumu. ''Heat'' ātri vien pēc atpūtas atjaunoja līdzsvaru, taču ''Lakers'' pirms pēdējās ceturtdaļas atguva piecu punktu pārsvaru - 75:70. Astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām Džeimss ar pustālo metienu panāk jau sešu punktu pārsvaru - 81:75. ''Heat'' šo minimālo deficītu ātri sadeldēja un pēc Batlera caurgājiena uz tablo neizšķirts - 83:83. Izšķirošie notikumi mačā par uzvaru noritēja pēdējās trīs minūtēs, kas iesākās ar ''Lakers'' precīzu trīspunktnieku un piecu punktu pārsvara atjaunošanu - 93:88. 30 sekundes līdz beigām Entonijs Deiviss, trāpot trīspunktnieku, pielika punktu uzvarētāja noskaidrošanai un ''Lakers'' svinēja trešo uzvaru sērijā ar 102:96. Līdz čempiontitula izcīnīšanai komandu šobrīd šķir tikai viena uzvara.

Rezultatīvākais ''Lakers'' rindās ar 28 punktiem, 12 atlēkušām bumbām un astoņām piespēlēm bija Lebrons Džeimss, kamēr Entonijs Deiviss pievienoja 22 punktus. ''Heat'' sastāvā Džimijam Batleram pietrūka viena piespēle līdz otrajam triple double pēc kārtas - 22 punkti, 10 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvās piespēles.

Sērijas piektā un, iespējams, noslēdzošā spēle notiks naktī uz sestdienu.

NBA finālsērija

DatumsSpēleRezultāts
01.10.Lakers – Heat116:98
03.10.Lakers – Heat124:114
05.10.Heat – Lakers115:104
07.10.Heat – Lakers96:102
10.10.Lakers – Heat4:00*
12.10.Heat – Lakers2:30*
14.10.Lakers – Heat4:00*

*ja nepieciešams

     [+] [-]

, 2020-10-07 08:58, pirms 4 gadiem
vnk tiiik boring..

  +3 [+] [-]

, 2020-10-07 09:08, pirms 4 gadiem
Boring būs tad, kad viss būs beidzies , un nevarēs izdomāt, kad sākt jauno sezonu.... varēsi sēdēt un spēlēt roblox

     [+] [-]

, 2020-10-07 10:10, pirms 4 gadiem
Kur tad Miami pensionara fani pazudusi?

  +1 [+] [-]

, 2020-10-07 10:35, pirms 4 gadiem
Batleram iedod piezīmi uzbrukumā pret Caruzo, LePirncesei neiedod identisku, viss kas ir sakāms par šo sēriju

  -1 [+] [-]

, 2020-10-07 11:20, pirms 4 gadiem
Džeimss ir GOAT- visu laiku labākais. Kruīza režīmā iet pēc kārtējā titula. Vienkārši krūīza režīmā.

     [+] [-]

, 2020-10-07 12:11, pirms 4 gadiem
maris88 rakstīja: Kur tad Miami pensionara fani pazudusi?
Ap Batleru veido jaunu komandu. Un viņš nekad nav kategoriski pieprasījis, lai viņam piepērk 1-2 zvaigznes, lai varētu uzreiz izcīnīt titulu.Cīnās ar tiem , kuri ir - zaļie Herro-Nunn-Robinson - Adebaijo , vai jau daudz kur norakstītie Igoudala un Oliniks. Atšķirībā no Lebrona

  +1 [+] [-]

, 2020-10-07 12:24, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Ap Batleru veido jaunu komandu. Un viņš nekad nav kategoriski pieprasījis, lai viņam piepērk 1-2 zvaigznes, lai varētu uzreiz izcīnīt titulu.Cīnās ar tiem , kuri ir - zaļie Herro-Nunn-Robinson - Adebaijo , vai jau daudz kur norakstītie Igoudala un Oliniks. Atšķirībā no Lebrona
Nesaku, ka man tas Lebronā patīk, bet tas acīmredzot strādā, jo viņš atkal ir finālā ar ļoti reālu iespēju paņemt titulu.
+ Batleram prasībām nav tāda svara, pat ja viņš tā gribētu.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-07 12:29, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Ap Batleru veido jaunu komandu. Un viņš nekad nav kategoriski pieprasījis, lai viņam piepērk 1-2 zvaigznes, lai varētu uzreiz izcīnīt titulu.Cīnās ar tiem , kuri ir - zaļie Herro-Nunn-Robinson - Adebaijo , vai jau daudz kur norakstītie Igoudala un Oliniks. Atšķirībā no Lebrona
Batlers ir atslēgas spēlētājs - mentāli stiprs, ļoti universāls, aiz sevis pavelk pārējos, ir autoritāte.
Lebrons ir universāls spēlētājs, kuru nevar atstāt vienu, bet arī grūti segt divatā, jo nebaidās atdot piespēli brīvajam. Un tā kā ir labā fiziskā formā, un ļoti nopietni pie tās strādā, tad Lebrons šobrīd ir labākais. Ne tik labs kā Lerijs Bērds, kas ir visu laiku labākais NBA spēlētājs, bet šobrīd labākais.
Jau iepriekš esmu norādījis, ka Batlers ievilka Minesotu playoff, ar Fili labi cīnījās, tagad Miami. Tas ir atslēgas spēlētājs. Batlers ir labs arī tāpēc, ka šobrīd spēlē pie trenera, kurš ir aizsardzības spečuks, kas nedaudz kompensē uzbrukuma trūkumus. To var labi redzēt, jo komandas aizsardzībā kapā, rezultāts ir līdzīgs, bet, Lakers ir uzbrukumā labāki, jo ir daudzveidība.
Arī iepriekš CLE komandā LBJ plosīja austrumus, jo pats spēj radīt sev uzbrukumu iespējas, var citiem radīt, kopā sanāca labs uzbrukuma daudzveidīgums. Ja LBJ neiet, tomēr komanda vairāk spēles vinnē jo LBJ rada iespējas citiem. Protams, ka gadās, ka arī komanda zaudē, tomēr LBJ faktors daudz ko dod. Savukārt pārējās komandās kā MIA, BOS, TOR, arī PHI, ir daudz kas atkarīgs no pilnīgi visu spēlētāju devuma, ja vienam neiet, tad pārsvarā tiek piedzīvots zaudējums.
p.s. spēlēs apskatā pēdējā uzbrukumā pret Batleru bija sods nevis AD bloks. Laikam līga ir devusi norādi, ka LBJ un Lakers uzvara finālā covid19 krīzē dos lielāku finansiālu labumu nekā MIA uzvara, tāpēc izskatās, ka sodu piešķiršana par līdzīgiem gadījumiem varētu būt atšķirīga. Par uzbrukuma sodiem - tie ir atsevišķi gadījumi, tiesneši regulāri mudās, tomēr pret LBJ sodi tiek sisti diezgan nežēlīgi.

     [+] [-]

, 2020-10-07 12:30, pirms 4 gadiem
Esmu Lebrona spēles fans, ne cilvēcisko kvalitāšu fans (šakot ar LĒMUMU un sevis nosaukšanu par GOAT). Tāpat nedomāju, ka viņš ir labs komandas biedrs kā cilvēks (viņš norādīs uz visām citu kļūdām, vienmēr parādīs, ka ir citā kategorijā nekā pārējie uttutjp), bet viņš ir labs komandas biedrs, ar kuru pārējiem ir labas izredzes tikt pie gredzena. Līdzīgi kā Kobe un MJ.

     [+] [-]

, 2020-10-07 12:32, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Ap Batleru veido jaunu komandu. Un viņš nekad nav kategoriski pieprasījis, lai viņam piepērk 1-2 zvaigznes, lai varētu uzreiz izcīnīt titulu.Cīnās ar tiem , kuri ir - zaļie Herro-Nunn-Robinson - Adebaijo , vai jau daudz kur norakstītie Igoudala un Oliniks. Atšķirībā no Lebrona
Butlera Minesotas sāgu jau visi aizmirsuši?

     [+] [-]

, 2020-10-07 12:33, pirms 4 gadiem
Nejeega rakstīja: Esmu Lebrona spēles fans, ne cilvēcisko kvalitāšu fans (šakot ar LĒMUMU un sevis nosaukšanu par GOAT). Tāpat nedomāju, ka viņš ir labs komandas biedrs kā cilvēks (viņš norādīs uz visām citu kļūdām, vienmēr parādīs, ka ir citā kategorijā nekā pārējie uttutjp), bet viņš ir labs komandas biedrs, ar kuru pārējiem ir labas izredzes tikt pie gredzena. Līdzīgi kā Kobe un MJ.
Taisnības labad jāsaka, ka šodien pēc spēles viņš apskāva un samīļoja Rondo. Citā spēlē ir pat Caruso par GOAT saucis! tas GOAT viņiem tāds kā "maladtcs" analogs jau devalvējies.

     [+] [-]

, 2020-10-07 12:40, pirms 4 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Taisnības labad jāsaka, ka šodien pēc spēles viņš apskāva un samīļoja Rondo. Citā spēlē ir pat Caruso par GOAT saucis! tas GOAT viņiem tāds kā "maladtcs" analogs jau devalvējies.
Tad, kad viņš Caruso nosauc par GOAT ir skaidrs, ka tas ir lai papucētu Caruso spalvas, varbūt iedotu kādu pārliecību. K pats norādīji - vaids kā uzslavēt, bet par sevi to viņš teica ar pilnu pārliecību.
Lai vai kā nevienam spēlētājam nevajadzētu saukt sevi par labāko (pat ja tā iespējams būtu taisnība), parādi to ar spēli un lai citi tevi tā saukā. Kad to dari pats, tad tikai parādi savu vājumu.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-07 12:43, pirms 4 gadiem
archdevil rakstīja: Ne tik labs kā Lerijs Bērds, kas ir visu laiku labākais NBA spēlētājs, bet šobrīd labākais.

     [+] [-]

, 2020-10-07 12:52, pirms 4 gadiem
emgape rakstīja:
Jā.... tālāk nemaz jēga to pātaru nebija lasīt. Lai pazūd uz citām sadaļām, no kurām arī tā sajēga nav tā lielākā.

     [+] [-]

, 2020-10-07 12:55, pirms 4 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Butlera Minesotas sāgu jau visi aizmirsuši?
Tajā "sāgā" ir viss Batlers. Viņš ir prasīgs pret sevi un apkārtējiem, un necieš visādus izpūstus "pussy" kā KAT. Dzīve parādīja, ka viņam bija taisnība. Kā spēlētājs Lebrons ir augstāk, bet kā īstam komandas līderim Batleram nav līdzinieku. Protams, vēl jāņem vērā Spo un Reily faktorus.

     [+] [-]

, 2020-10-07 13:18, pirms 4 gadiem
Krita acīs, ka Batlers īpaši otrajā puslaikā tā vietā, lai ietu līdz galam atdeva piespēles uz āru, kur pašam bija uzbrukums jānoslēdz. Jāņem vairāk uzbrukums uz sevis, lai būtu vēl kāda šance ieķerties sērijā.

     [+] [-]

, 2020-10-07 13:23, pirms 4 gadiem
mx3 rakstīja: Krita acīs, ka Batlers īpaši otrajā puslaikā tā vietā, lai ietu līdz galam atdeva piespēles uz āru, kur pašam bija uzbrukums jānoslēdz. Jāņem vairāk uzbrukums uz sevis, lai būtu vēl kāda šance ieķerties sērijā.
Jup, Marc Jackson jau pēc 1/4 teica, ka Batleram vairāk ir jāiet iekšā, tāpat kā to darīja trešajā spēlē.

     [+] [-]

, 2020-10-07 13:37, pirms 4 gadiem
Ironiski, bet Džeimss ar Batleru praktiski sliktākie aizsardzībā

     [+] [-]

, 2020-10-07 13:38, pirms 4 gadiem
Pam.... jau nozākā 20 gadīgo Herro...
Es jau domāju, ka ļoti drausmīgu spēli aizvadījis, bet izrādās, ka galīgi ne vāju!

     [+] [-]

, 2020-10-07 13:52, pirms 4 gadiem
Kā to Herro noliek tas ir vājprāts
20 gadi, rūkijs, drafta 13 numurs, bet daži laikam uzskata, ja neuzvarēs šo finālu, tad būs bust(drafta 13 numuram)

     [+] [-]

, 2020-10-07 14:03, pirms 4 gadiem
Vispār ir saprotama tā nolikšana, jo Lebrona heiteri grib, lai Lakers zaudē, bet Batlera darba cienītāji grib, lai uzvar un pa vidu gadījies kāds rūkijs, kas spēlē ilgas minūtes starta sastāvā

     [+] [-]

, 2020-10-07 15:08, pirms 4 gadiem
Heiteri heitos, bet James, tāpat ir labākais pasaulē uz doto brīdi. Godīgi, nezinu kurš būs nākamais tik izteikti labāks par pārējiem iekš NBA, jo ir daudz talantu, bet visi vienā plauktā liekami. Patīk, ka Rondo ar Popu iekš playoff spēlē augstā līmenī.