Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Laurijs vienojies par līguma pagarināšanu ar "Raptors"

Laurijs vienojies par līguma pagarināšanu ar "Raptors"
Kails Laurijs čempionu parādē Toronto ielās šīgada jūnijā. Foto: AFP/Scanpix

NBA čempionvienība Toronto "Raptors" vienojusies par līguma pagarināšanu uz vienu sezonu par 31 miljonu ASV dolāru ar komandas zvaigzni Kailu Lauriju.

Tādējādi Laurijam divu gadu laikā pienāksies 64 miljoni ASV dolāru, ieskaitot 33,3 miljonus, ko viņš pelnīs sava līdzšinējā līguma pēdējā sezonā.

"Raptors" prezidents Masai Udžiri, ģenerālmenedžeris Bobijs Vebsters un Laurija pārstāvji jau vairākus mēnešus centās vienoties par līguma pagarināšanu. Nedēļas nogalē puses beidzot vienojās par darījumu, kas "Raptors" dod izvēles iespējas, cenšoties saprast, kā veidot pēctitula sezonas sastāvu. Tikmēr Laurijs ieguvis iespēju pagarināt karjeru klubā, kurā viņš vēlas noslēgt karjeru.

"Esam ļoti pateicīgi par to, kā Masai un Bobijs nokārtoja katru sarunu aspektu," norādījis "Priority Sports" pārstāvis Marks Bartelsteins. "Viņi kārtējo reizi apliecināja, cik ļoti rūpējas par saviem spēlētājiem, it īpaši tādiem kā Kails."

Laurijs nebija priecīgs par iespēju nākamā gada jūlijā 34 gadu vecumā nonākt brīvo aģentu tirgū. Tagad viņš iegājis vēsturē kā pirmais spēlētājs, kurš 33 gadu vecumā pagarinājis līgumu par vismaz 30 miljoniem ASV dolāru. Karjeras 14 sezonu laikā viņš ir nopelnījis 157 miljonus. "Raptors" komandā viņš ir pavadījis astoņas sezonas, kas ir ilgākais laika posms pašreizējo komandas spēlētāju vidū.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2019-10-07 15:40, pirms 5 gadiem
Ja arī regulāraja spīdēs, tad plovos ja tiks tādos tad būs atkal kārtējā impotence.
, 2019-10-07 16:53, pirms 5 gadiem
Samaksāja par uzticību un par titula izcīnīšanu. nebrīnīšos, ja nākamais līgums būs par minimumu vai tuvu minimumam.
, 2019-10-07 19:48, pirms 5 gadiem
nuuu neeeereali..ok tas ir paldies par ilgajiem gadiem un cempi.... bet reali,vinam butu gruti but noderigam 30min ,tada cska,real vai fenerbahce pat...eiropa nemaz ljimaka verts nebutu
, 2019-10-07 19:49, pirms 5 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Samaksāja par uzticību un par titula izcīnīšanu. nebrīnīšos, ja nākamais līgums būs par minimumu vai tuvu minimumam.
nba ir nba nakamo iedos kadus 60ljimas uz 3 gadiem
, 2019-10-07 20:02, pirms 5 gadiem
Neesi bikses pietaisījis ar saviem abiem komentāriem?
, 2019-10-07 21:21, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: Ja arī regulāraja spīdēs, tad plovos ja tiks tādos tad būs atkal kārtējā impotence.
njā... let me google it for you: 23 punkti fināla 3 spēlē un 26 punkti fināla 6 spēlē... reāla impotence...
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.