Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

"Clippers" bez Lenarda un Džordža grauj "haizivis", Teitums kaldina "Celtics" uzvaru

"Clippers" bez Lenarda un Džordža grauj "haizivis", Teitums kaldina "Celtics" uzvaru
Amīrs Kofijs triec bumbu grozā no augšas. Foto: AFP/Scanpix

NBA pirmssezonas pārbaudes spēlēs aizvadītajā naktī pie uzvarām tika viena no gaidāmās sezonas favorītēm Losandželosas "Clippers" un Bostonas "Celtics" komanda.

Losandželosas "Clippers", spēlējot bez komandas lielākajām zvaigznēm Kavai Lenarda un Pola Džordža, ar 127:87 sagrāva Ķīnas klubu Šanhajas "Sharks". Uzvarētāju labā 16 punktus guva Moriss Hārklss, 13 punktus pievienoja Džemaikls Grīns, bet 12 punkti bija Montrezla Harela kontā. Šanhajas komandā ar 29 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām izcēlās lietuvietis Donāts Motejūns, bet 31 punktu guva Džeimss Nannalijs.

Pirmajā ceturtdaļā "Clippers" komanda iekrāja septiņu punktu pārsvaru (28:21), bet par izšķirošo kļuva otrā ceturtdaļa, kuru tie uzvarēja ar 35:13. Losandželosas komanda no spēlēs izdarīja tieši simts metienus (50/100) - par 35 metieniem vairāk nekā Ķīnas klubs (26/65), uzvarēja cīņu zem groziem (49 pret 37) un izdarīja par 21 rezultatīvu piespēli vairāk (39 pret 18).

Tikmēr Bostonas "Celtics" basketbolisti ar 107:106 pārspēja Šārlotas "Hornets" komandu. Uzvarētāju rindās ar 20 punktiem izcēlās Džeisons Teitums, kurš septembrī pārsvarēja ASV izlasi Pasaules kausā, taču pēc otrajā mačā gūtās traumas turnīrā vairs nepiedalījās. 15 punkti bija Džavontes Grīna kontā, bet 12 punktus pievienoja vēl viens Pasaules kausa dalībnieks Kemba Vokers, kuram šī bija pirmā spēle "ķeltu" kreklā. "Hornets" labā 16 punktus guva Pīdžejs Vašingtons, bet 13 punktus sakrāja Kalebs Mārtins.

Lai gan veiksmīgāk maču iesāka "Celtics", lielāko daļu pirmā puslaika vadībā bija "Hornets". Vēl trešās ceturtdaļas vidū Šārlotas komandai bija 16 punktu pārsvars (77:61), bet pirms pēdējām 12 minūtēm "Hornets" bija vairs tikai +1 (79:78). Vadību "Celtics" pārņēma tikai pēdējās ceturtdaļas 4. minūtē, un atlikušajā laikā panākumu nosargāja.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/


, 2019-10-07 09:25, pirms 5 gadiem
Fiksi valodnieku supizdu studijā.

Kas ir Šārlote? Vēl nesen vesels kašķis bija šeit, ka ir tak Šārlota. Kā tur īsti ir? SC spēj būt konstanti, vai katrs nāk ar savām valodas zināšanām?
, 2019-10-07 12:58, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Fiksi valodnieku supizdu studijā.

Kas ir Šārlote? Vēl nesen vesels kašķis bija šeit, ka ir tak Šārlota. Kā tur īsti ir? SC spēj būt konstanti, vai katrs nāk ar savām valodas zināšanām?
nujā, te tā problēma ir tajā, ka amīši pārsvarā izrunā "Šārlot"/"Šārlet". un tad latvju valodnieki kaut kā paši izdomā, vai tur beigās ir "a" vai "e".
, 2019-10-07 13:32, pirms 5 gadiem
asinsdesa rakstīja: nujā, te tā problēma ir tajā, ka amīši pārsvarā izrunā "Šārlot"/"Šārlet". un tad latvju valodnieki kaut kā paši izdomā, vai tur beigās ir "a" vai "e".
Nu uz papīra jau ir A, ko šeit iepriekš izmantoja rakstnieki šeit Tagad pēkšņi E.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.