Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Haslems turpinās spēlēt "Heat" arī 17. sezonu pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Haslems turpinās spēlēt "Heat" arī 17. sezonu pēc kārtas
Judonis Haslems. Foto: AP/Scanpix

39 gadus vecais spēka uzbrucējs Judonis Haslems paziņojis, ka turpinās spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas klubā Maiami "Heat", un viņam tā būs jau 17. sezona pēc kārtas šajā vienībā.

Haslemam izdevies vienoties par viena gada līgumu, saņemot veterāna minimumu jeb 2,6 miljonus dolāru. Viņš ir "Heat" rekordists izcīnītajās atlēkušajās bumbās, bet vēl vairākās kategorijās Haslems ir labāko pieciniekā, piemēram, aizvadītajos mačos un minūtēs, izcīnītajos double-double un no spēles realizētajos metienos.

Spēka uzbrucējs netika draftēts, un 2003. gadā viņš parakstīja līgumu ar "Heat" kā brīvais aģents. Haslems Maiami aizvadījis visu savu karjeru, izcīnot trīs čempiona titulus. Vislielākā loma viņam bija 2005./06. gada sezonā. Savukārt pagājušajā sezonā viņš piedalījās tikai desmit spēlēs, vienu sākot starta pieciniekā. Haslems vidēji iemeta 2,5 punktus un izcīnīja 2,7 bumbas zem groziem.

Starp spēlētājiem, kuri joprojām atrodas NBA, Haslems ir pārliecinošs līderis pēc kārtas aizvadītajās sezonās kopā ar vienu komandu. Otro vietu ieņem Stefens Karijs, kurš Goldensteitas "Warriors" rindās gatavojas 11. sezonai.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2019-08-07 11:40, pirms 5 gadiem
lokālā leģenda.

tagad gan viņam maksā par tusiņu ģērbtuvēs nevis spēlēšanu. pērn spēlēja 74/minūtes. šosezon būs vēl mazāk.

     [+] [-]

, 2019-08-07 13:20, pirms 5 gadiem
Heat leģenda, noteikti tiks iemūžināts viņa numurs!