Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" nolīgst bijušā ASV prezidenta Obamas svaini

Rolands Eliņš

"Knicks" nolīgst bijušā ASV prezidenta Obamas svaini
Baraks Obama un Kreigs Robinsons
Foto: Associated Press

“Vertical” un ESPN vēsta, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētais NBA klubs “Knicks” savu vadības personālu papildinājis ar Kreigu Robinsonu, bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas svaini. Robinsons strādās “Knicks” jauno spēlētāju attīstības programmā.

Kreigs Robinsons neieņems šobrīd vakanto “Knicks” fārmkluba ģenerālmenedžera pozīciju. Joprojām tiek paredzēts, ka šajā amatā tiks apstiprināts Alans Hjūstons. Robinsons toties ieņems vadošu amatu “Knicks” jauno spēlētāju attīstības programmā, ko klubs šobrīd izvirzījas par savu prioritāti, ņemot vērā jauno Kristapa Porziņģa, Tima Hārdeveja, Villija Ernangomesa un Franka Ntikilinā klātbūtni komandā.

Kreigs Robinsons iepriekš strādāja Milvoki “Bucks” komandā kā spēlētāju izaugsmes viceprezidents. Robinsons, kurš ASV labi pazīstams savas slavenās ģimenes dēļ – viņš ir iepriekšējā ASV prezidenta Baraka Obamas svainis, bijušās Pirmās lēdijas Mišelas Obamas brālis -, iepriekš piecas sezonas trenēja Oregonas universitātes komandu, iegūstot bilanci 94-105.

Robinsona nolīgšana ir trešā nozīmīgā pārmaiņa “Knicks” vadībā kopš Stīvs Milzs pārņēma komandu no Fila Džeksona. Milzs iepriekš nolīga Skotu Periju ģenerālmenedžera amatā, bet viņi kopā vienojās par “Clippers” darbinieka Džeralda Madkinsa iecelšanu ģenerālmenedžera asistenta pozīcijā.

Izmantotie resursi:
New York Knicks hire Craig Robinson,...

     [+] [-]

, 2017-08-07 20:55, pirms 7 gadiem
Arī pats Baraks itin labi spēlē basketbolu. Domāju, par veterāna minimumu viņu varētu paņemt par rezerves saspēles vadītāju.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-07 21:14, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Arī pats Baraks itin labi spēlē basketbolu. Domāju, par veterāna minimumu viņu varētu paņemt par rezerves saspēles vadītāju.
https://www.instagram.com/p/BXYYIh9...

  -2 [+] [-]

, 2017-08-07 21:52, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Arī pats Baraks itin labi spēlē basketbolu. Domāju, par veterāna minimumu viņu varētu paņemt par rezerves saspēles vadītāju.
Putins arī labi spēlē hokeju, varbūt viņam uz NHL jāiet? Ne katrs var gūt vismaz 7vārtus katrā mačā!😃

     [+] [-]

, 2017-08-07 23:56, pirms 7 gadiem
Krievija putins ir arī basketbolists nr. 1