Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Odens nokļuvis apcietinājumā par bijušās draudzenes iekaustīšanu

Odens nokļuvis apcietinājumā par bijušās draudzenes iekaustīšanu
Gregs Odens
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2007.gada drafta pirmais numurs Gregs Odens nokļuvis apcietinājumā, ziņo Ziemeļamerikas mediji. Basketbolistam izvirzīta apsūdzība par fizisku aizskaršanu.

26 gadus vecais Gregs Odens ASV pilsētā Indianapolisā tika arestēts pēc tam, kad viņam izvirzītas apsūdzības par fizisku aizskaršanu. Policijas atskaitē ziņots, ka cietušajam sievietei asiņojusi un piepampusi daļa sejas.

Kā izrādījies, cietusī ir Odena bijusī draudzene. Pats basketbolists policijai atklāja, ka strīds ar sievieti kļuvis nekontrolējams, un Odens iesita viņai pa seju, kamēr citi klātesošie mēģinājuši basketbolistu noturēt. Policijas atskaitē ziņots, ka Odens nožēlo notikušo. "Rīkojos nepareizi un zinu, kam tagad jānotiek," sacīja basketbolists.

2007.gada NBA drafta pirmais numurs aizvadītajā sezonā atgriezās laukumā pēc ilgstošas cīņas ar savainojumiem. Odens piedalījās 23 spēlēs "Heat" sastāvā un guva 2,9 punktus, bet šobrīd ir brīvais aģents.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
USA TODAY: Latest World and US News -...


, 2014-08-07 18:35, pirms 10 gadiem
Nu tas uz kopējā ASV sportistu fona ir tāds sīkums...
, 2014-08-07 19:08, pirms 10 gadiem
Draudzenei pirmkārt pie sažuvušām rozīnēm nav jāiet+ vajadzeja sist pretī odenam pa ceļgaliem, jo viņam tie ir plastmasas.
, 2014-08-07 19:21, pirms 10 gadiem
Man šķiet, ka tad, kad tāds milzis ievelk pa seju, tur labi ja var piecelties pēc tam, kur nu vēl sist pretī
chubaki rakstīja: Draudzenei pirmkārt pie sažuvušām rozīnēm nav jāiet+ vajadzeja sist pretī odenam pa ceļgaliem, jo viņam tie ir plastmasas.
, 2014-08-07 19:23, pirms 10 gadiem
Nedienas,nedienas,atceros,ka gadu Pirms drafta visi runaja,par vienu no visu laiku labakajiem centriem vesture,bet savainojumi un ka vins pats izteicies psihologiski ir saluzis.. Gribetos pat teikt trakak neka Milicis
, 2014-08-07 20:04, pirms 10 gadiem
Tā jau nokļuvis bedrē, bet rok to sev vēl dziļāku. Kvame Brauns vsm spēlēja vairākus gadus, atšķirībā no šī draft bust.
, 2014-08-07 20:35, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Tā jau nokļuvis bedrē, bet rok to sev vēl dziļāku. Kvame Brauns vsm spēlēja vairākus gadus, atšķirībā no šī draft bust.
Traumas pie vainas. Tā jau Odens beasts.
, 2014-08-07 22:34, pirms 10 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Nedienas,nedienas,atceros,ka gadu Pirms drafta visi runaja,par vienu no visu laiku labakajiem centriem vesture,bet savainojumi un ka vins pats izteicies psihologiski ir saluzis.. Gribetos pat teikt trakak neka Milicis
Vēl tikai jāpiemet fakts, ka viņš bija pirmais piks pirms Duranta

Bet brīnos, ka kāds viņu nav jau paņēmis par veterāna minimumu, lai atkal paauklētos.
, 2014-08-08 01:24, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Vēl tikai jāpiemet fakts, ka viņš bija pirmais piks pirms Duranta
NCAA visus ownoja, likumsakarīgs nr1
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
25

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.