Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Wizards" izkar balto karogu? Sezonas turpinājumā nespēlēs arī Bīls

"Wizards" izkar balto karogu? Sezonas turpinājumā nespēlēs arī Bīls
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Vašingtonas "Wizards" pavēstījis, ka sezonas turpinājumā nepiedalīsies komandas rezultatīvākais spēlētājs Bredlijs Bīls.

27 gadus vecais Bredlijs Bīls uz Disnejlendu nedosies pleca savainojuma dēļ. Lēmums pieņemts, uzklausot pašu basketbolistu, viņa pārstāvjus un Vašingtonas "Wizards" medicīnas personālu.

"Bredlijs izdarīja visu iespējamo, lai būtu gatavs spēlēt. Tomēr pēc viņa individuālo treniņu rūpīgas novērošanas nonācām pie secinājuma, ka labākais lēmums būtu viņam izlaist gaidāmās spēles Orlando, lai izvairītos no riska savainojumu padarīt nopietnāku," teica kluba ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards.

"Lai gan viņš sezonas lielāko daļu spēja spēlēt ar savainojumu, pauze no marta līdz šim brīdim neļāva mums justies komfortabli par to, ka viņam būs pietiekami daudz laika, lai sagatavotos spēlēt visaugstākajā līmenī, pie kura esam pieraduši. Kopīgi vienojāmies, ka Orlando maču izlaišana ir pareizais lēmums," teica Šepards. "Wizards" Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, cerības tikt play-off ir visnotaļ nelielas.

Bīls laukumā devies 57 spēlēs un vidēji iemetis 30,5 punktus, būdams otrais rezultatīvākais basketbolists NBA (Džeimsam Hārdenam ir 36,7 punkti). "Wizards" komandā viņa tuvākais sekotājs ar 15,4 punktiem ir Dāvis Bertāns, un latvietis jau iepriekš paziņoja, ka uz Orlando nedosies. Bīla kontā ir arī 6,1 rezultatīva piespēle un 4,2 atlēkušās bumbas.

Interesanti, ka kopš 1975. gada sezonā vidēji ar vismaz 30,5 punktiem, trāpot 45% metienu no spēles, 6,1 piespēli un 4,2 atlēkušās bumbas izcēlušies tikai pieci spēlētāji – Stefens Karijs, Dveins Veids, Lebrons Džeimss, Maikls Džordans un tagad arī Bīls.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/wizards/wizards...


, 2020-07-07 20:35, pirms 4 gadiem
Pareizs lēmums, jāgaida walls un jācer uz nākamajām 2 sezonām.
, 2020-07-07 22:03, pirms 4 gadiem
Kas ar Pasečņiku? Tam iespēja sevi pierādīt.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
18

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.