Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Hovards piekrīt turpināt NBA sezonu, "Wizards" līderis Bīls vēl nav izlēmis

Hovards piekrīt turpināt NBA sezonu, "Wizards" līderis Bīls vēl nav izlēmis
Dvaits Hovards. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Losandželosas „Lakers” centra spēlētājs Dvaits Hovards publiski apliecinājis, ka pievienosies komandai uz NBA sezonas atsākšanos, taču savu atlikušo algu no šīs sezonas ziedos labdarībai. Savukārt Vašingtonas „Wizards” līderis Bredlijs Bīls vēl nav izlēmis, vai piedalīsies komandas spēlēs, taču piekritis kopā ar to doties uz spēļu norises vietu Orlando.

Dvaits Hovards bija viens no NBA basketbolistiem, kuri bija pauduši šaubas par savu dalību sezonas turpinājumā, ņemot vērā saspīlēto situāciju ASV, kas pārauga plašos protestos pret rasisma izpausmēm. Hovards iepriekš bija skaidrojis, ka uzskata šo laiku par atbildīgu brīdi, kurā novēršanās no sociālajām aktivitātēm un atgriešanās NBA sezonā varētu tikt vērtēta kā viņa vienaldzība pret notikumiem ASV sabiedrībā.

Hovards šonakt TV kanālā CNN apliecināja, ka pievienosies „Lakers” komandai un kopā ar to pabeigs sezonu: „Man ir līgumā noteikti pienākumi pret savu komandu, komandas biedriem un līdzjutējiem. Taču reizē man ir arī nerakstīti pienākumi pret savu ģimeni un pret savu sabiedrību. Mēs paveiksim lielu darbu, lai parūpētos, ka cilvēki par mums un apkārt notiekošo neaizmirst.”

Hovards apņēmies visu savu šīs sezonas atlikušo algu novirzīt sava labdarības organizācijai „Breath Again”, ko viņš dibināja 2015. gadā. Tiek lēsts, ka viņam šosezon algā vēl pienākas 700 tūkstoši dolāru.

„Lakers” vadība iepriekš bija ASV medijiem atklājusi, ka risina sarunas ar Hovarda aģentu, lai panāktu kompromisu. 16. sezonu NBA aizvadošais Hovards savu karjeru sāka tieši Orlando, kur paredzēts pabeigt šo sezonu.

Uz Orlando dosies arī „Wizards” līderis Bredlijs Bīls, medijiem apliecināja komandas treneris Skots Brukss. Tas gan vēl nenozīmē, ka viņš arī dosies laukumā sezonas noslēguma spēlēs – Brukss norādīja, ka Bīls vēl nav pieņēmis galīgo lēmumu un ka nekāds termiņš spēlētājam šajā ziņā uzlikts nav.

„Wizards” vēl teorētiski pretendē uz vietu izslēgšanas spēlēs, taču no priekšā esošās „Magic” atpaliek par sešām uzvarām. Vašingtonas komandai sezonas noslēgumā būs jāiztiek bez Dāvja Bertāna, kurš izmantoja iespēju atteikties no dalības tajā, kā arī joprojām nespēlēs visu sezonu izlaidušais saspēles vadītājs Džons Vols.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2020-07-07 11:42, pirms 4 gadiem
Bīls un itevišķi Oladipo maigi sakot dīvaini..
Dipo vispār iet rehabilitāciju,un domā vēl komandai braukt līdzi,un sēdēt četrās sienās.
, 2020-07-07 13:41, pirms 4 gadiem
Bīls nav īsti dīvaini- WAS reāli nav iespēju aizķerties un pēc Dāvja nebraukšanas iespējas ir vēl mazākas.
Oladipo gan- reāli viņi ir iekšā PO un tieši būtu labi viņam ieskrieties..
, 2020-07-07 15:10, pirms 4 gadiem
Lai bils tad sēž bikses, teica ka pats nespēlētu,visi tur uzvedas kā būtu mēnešreizes!!!
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
25

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.