Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kazinss: "Laukumā atgriezīšos tikai tad, kad būšu gatavs par visiem 100%"

Kazinss: "Laukumā atgriezīšos tikai tad, kad būšu gatavs par visiem 100%"
Demarkuss Kazinss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempionei Goldensteitas "Warriors" izdevās panākt vienošanos ar centra spēlētāju Demarkusu Kazinsu, kurš turpina atlabt pēc Ahilleja cīpslas savainojuma.

"Mērķēju uz treniņnometnes sākumu, bet pēc sarunas ar personālu un treneriem atgriešanās laiks tagad karājas gaisā. Tas notiks brīdī, kad būšu gatavs par 100%, un tikai tad došos laukumā," Lasvegasā notiekošās vasaras līgas laikā teica Kazinss. Viņš savainojumā iedzīvojās janvārī, kad pārstāvēja Ņuorleānas "Pelicans" un zem groza veidoja duetu kopā ar Entoniju Deivisu.

"Atlabšanas procesā viss notiek lieliski. Sadzīšanas daļa ir beigusies, tagad atlicis atgūt spēku. Progresēju katru dienu, katru dienu jūtos stiprāks un labāks, un atgriešanās laukumā ir tikai laika jautājums," pārliecinoši teica Kazinss, lai gan Ahilleja cīplsas savainojums basketbolistam tiek uzskatīts par pašu nopietnāko pārbaudījumu.

Kad Kazinss būs gatavs, Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers varēs izmantot sastāvu, kurā vienlaikus laukumā dosies Stefens Karijs, Klejs Tompsons, Kevins Durents, Dreimonds Grīns un Kazinss jeb pieci augstākā kalibra spēlētāji.

"Mūsu potenciāls ir diezgan biedējošs, to saprot visi. Protams, būs nepieciešams smags darbs, pašatdeve un upurēšanās ne tikai no manis, bet no katra spēlētāja komandā. Domāju, to saprot visi, un visi to ir pieņēmuši. Domāju, tieši tāpēc viņi vēlējās mani redzēt komandā. Potenciāls ir biedējošs," teica Kazinss, kurš pēdējos gados bijis starp līgas labākajiem centriem.

"Esmu ieradies nospēlēt savu lomu. Darīšu visu, kas nepieciešams, lai palīdzētu komandai izcīnīt uzvaras. Atrodos pozīcijā, kas ļauj cīnīties par čempiona titulu, un katra NBA spēlētāja mērķis ir tieši tituls," teica Kazinss, kurš karjeras pirmos gadus pavadīja vājajā Sakramento "Kings" komandā, un arī "Pelicans" rindās neizdevās nopietni apdraudēt vadošo vienību pozīcijas.

Izmantotie resursi:
DeMarcus Cousins of Golden State Warriors says...


, 2018-07-07 13:37, pirms 6 gadiem
Tieši tā, var jau gatavoties tagad playoffiem. Regulārajā Vests un Zaza izdarīs savu darbiņu.
, 2018-07-07 13:54, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Tieši tā, var jau gatavoties tagad playoffiem. Regulārajā Vests un Zaza izdarīs savu darbiņu.
Nekad nesmejies par Zazu, Zazam ir smaga kāja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
32

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Entonijs Edvardss un Kevins Durents jau drīzumā atkal tiksies uz laukuma. Foto: AFP/Scanpix
13

Pamatturnīra beigas: "Thunder" triumfē Rietumos, "Suns" tiksies ar "Timberwolves"

Aizvadītas noslēdzošās 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēles. Austrumu konferencē otro vietu izcīnījusi Ņujorkas "Knicks", kas pagarinājumā pārspēja Čikāgas "Bulls", savukārt Rietumos triumfēja Oklahomsitijas "Thunder", kurai seko attiecīgi čempione Denveras "Nuggets" un Minesotas "Timberwolves".