Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Durants nespēlēs arī šonakt, "Warriors" rīcībā atgriezīsies Tompsons

Durants nespēlēs arī šonakt, "Warriors" rīcībā atgriezīsies Tompsons
Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Viena no līgas lielākajām zvaigznēm Kevins Durants nepalīdzēs čempionei Goldensteitas "Warriors" arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas ceturtajā spēlē

Iepriekšējo divu gadu NBA čempione "Warriors" šobrīd sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-2 atrodas iedzinējos pret Toronto "Raptors", bet šajos mačos Durants kājas traumas dēļ nav piedalījies. Durants iepriekšējās divās NBA finālsērijās tika nosaukts par vērtīgāko basketbolistu un ar vidēji mačā gūtiem 34,2 punktiem ir šīs sezonas "play-off" rezultatīvākais spēlētājs.

"Cerēju, ka šodien būs tā diena, kad Kevins varēs doties laukumā. Visticamāk, tas notiks tikai nākamajās pāris dienās," pēc ceturtdienas treniņa teica "Warriors" galvenais treneris. Durants nav spēlējis jau mēnesi. Kopš tā laika "Warriors" komanda guvusi sešas uzvaras astoņās spēlēs. Tikmēr uz nākamo maču "Warriors" sastāvā atgriezīsies cits līderis Klejs Tompsons.

"Mans ķermenis šobrīd jūtas labi, un papildus brīvdienas palīdzēja. Nevaru sagaidīt, kad došos laukumā," teica Tompsons, kuram bija kājas savainojums. Sērijas nākamais mačs notiks jau piektdien Oklendā, kur savu pēdējo sezonu aizvada "Warriors" basketbolisti.

Durants šīs sezonas izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā gūti 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles. Pērn Goldensteitas "Warriors" otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 pieveicot Klīvlendas "Cavaliers".

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-06-07 13:07, pirms 5 gadiem
Baidos, ka būs par vēlu. Rap izskatās ļoti labi
, 2019-06-07 13:17, pirms 5 gadiem
Baidos, ka KD ir īstenībā lupata... tgd pats viņš saprot, ka GSW var spēlēt bez viņa, un pats tgd noteikti grib,lai GSW zaudē, lai var teikt,ka bez viņa neuzvarēja.
tāpat viņš aplauzīsies savā NYK kā jau visi, kas turp aiziet un to arī novēlu.
, 2019-06-07 13:39, pirms 5 gadiem
Ja GSW uzvarēs ar Tomsonu, tad Tomsonam jādod max līgums!
, 2019-06-07 13:45, pirms 5 gadiem
blondais18 rakstīja: Baidos, ka KD ir īstenībā lupata... tgd pats viņš saprot, ka GSW var spēlēt bez viņa, un pats tgd noteikti grib,lai GSW zaudē, lai var teikt,ka bez viņa neuzvarēja.
tāpat viņš aplauzīsies savā NYK kā jau visi, kas turp aiziet un to arī novēlu.
Pūsijs, protams, ir lupata, bet ne jau tāda. Visdrīzāk viņš nemaz nevar spēlēt un visas šīs spekulācijas ir tīri skatītājiem utt. Nebūs ne pirmais ne pēdējais gadījums, par kuru uzpeldētu pēc kāda laika īstais info ar viņa stāvokli finālsērijas laikā.
, 2019-06-07 14:11, pirms 5 gadiem
Bez KD mierīgi var iztikt, bet tas darbs, ko defā spēj Klejs, nav aizvietojams. So, GSW visas iespējas atgriezties blakussēdētāja vietā, jo pie stūres arī pēc 4.spēles sēdēs Kavai.
, 2019-06-07 14:55, pirms 5 gadiem
Manuprāt tieši Tomsons bija nenovērtētākais spēlētājs. Ja viņš ir daudzmaz spējīgs nospēlēt savā līmenī,tad GSW paņems niču. Priekš manis intriga ir Kazins,jo sliktāk kā 3. spēlē viņš izskatīties nevar,tātad var tikai labāk un tas jau ir pluss.
, 2019-06-07 15:13, pirms 5 gadiem
GSW vajag abus. Precīzāk sakot vienalga kuru, bet vismaz vienu... jo ne jau aizsardzība vien ir prob'lēmas GSW, arī uzbrukumā viņiem ir problēmas...
, 2019-06-07 15:34, pirms 5 gadiem
...un tad ir Zdeno Čara
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
16

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.