Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" oficiāli piesaista Smārtu un vēl trīs trenerus

Rolands Eliņš

"Knicks" oficiāli piesaista Smārtu un vēl trīs trenerus
Kīts Smārts
Foto: AP / Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā NBA komanda Ņujorkas „Knicks” oficiāli paziņojusi, ka jaunajam galvenajam trenerim Deividam Fizdeilam asitēs Kīts Smārts, Džahs Bahlers, Pets Salivans un Rojals Aivijs.

„Esam ļoti priecīgi, ka tik augsta līmeņa speciālisti pievienojušies mūsu komandai,” kluba paziņojumā citēts Deivids Fizdeils. „Viņi ir ļoti motivēti un sniegs mūsu komandai bagātīgu personisko pieredzi, kas ļoti palīdzēs šīs komandas attīstībā un izaugsmē. Visi četri treneri ir nenogurdināmi darbarūķi, uzticami komandas biedri, un viņiem piemīt tāda pati tieksme uzvarēt kā mums.”

Par Kīta Smārta piesaisti tika baumots jau iepriekš. Smārts ir ļoti pieredzējis speciālists, kurš pēc spēlētāja karjeras Smārts jau 1997. gadā uzsāka trenera gaitas un strādājis "Cavaliers", "Warriors", "Kings", "Heat" un tagad "Grizzlies" klubos. Klīvlendā, Goldensteitā un Sakramento Smārts guva pieredzi arī galvenā trenera darbā. Kā galvenais treneris Smārts aizvadījis 263 spēles, izcīnot 93 panākumus. 2010./2011. gada sezonā Smārts bija "Warriors" galvenais treneris, kad komandā spēlēja arī Andris Biedriņš.

Jāatgādina, ka 2008. gada vasarā Smārts bija arī Latvijas valstsvienības treneru štābā, kad "Warriors" sūtīja savu treneri līdzi Biedriņam, kurš pārstāvēja izlasi Eiropas čempionāta kvalifikācijas cīņās.

Bahlers savukārt divas iepriekšējās sezonas pavadīja Losandželosas „Lakers” sistēmā kā treneris, kurš atbild par spēlētāju izaugsmi. Viņš arī vadīja „Lakers” komandu Vasaras līgā pagājušajā gadā, bet kā spēlētājs Bahlers kopā ar Čikāgas „Bulls” izcīnīja trīs čempiona titulus no 1996. līdz 1998. gadam, spēlējot kopā ar leģendārajiem Maiklu Džordanu un Skotiju Pipenu. Savās 720 NBA spēlēs Bahlers vidēji guva 3.3 punktus.

Aivijs iepriekšējās divās sezonās strādāja „Thunder” sastāvā kā trenera palīgs, bet pirms tam debitēja galvenā trenera amatā Attīstības līgā. Arī viņš var lepoties ar pamatīgu NBA pieredzi spēlētāja statusā, aizvadot 492 spēles.
Bet Salivans jau 13 gadus strādā NBA kā trenera palīgs – viņš šajā statusā bijis „Nets”, „Pistons”, „Wizards” un pēdējās divās sezonās „Clippers” treneru kolektīvā.

Ņujorkas mediji, ka „Knicks” organizācijā palicis arī Hovards Aislijs, bijušais Džefa Hornačeka palīgs, tiesa, par Aislija lomu jaunajā treneru kolektīvā pagaidām skaidrības nav.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/knicks/front-of...

     [+] [-]

, 2018-06-07 21:38, pirms 6 gadiem
Sāksies spridzināšana!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-07 21:47, pirms 6 gadiem
Cerams, ka ar tādu staffu Knicks nākamo sezonu iekļūs play-off, ja vel pāris labus spēlētājus savāks, būtu perfekti.

     [+] [-]

, 2018-06-07 21:48, pirms 6 gadiem
Džonnijs rakstīja: Cerams, ka ar tādu staffu Knicks nākamo sezonu iekļūs play-off, ja vel pāris labus spēlētājus savāks, būtu perfekti.
Kāds vēl play-off?Pilnais tanks....

     [+] [-]

, 2018-06-07 21:49, pirms 6 gadiem
interesanti.. katrā ziņā labāks par herņāčeku un pārējiem

     [+] [-]

, 2018-06-07 22:37, pirms 6 gadiem
Džonnijs rakstīja: Cerams, ka ar tādu staffu Knicks nākamo sezonu iekļūs play-off, ja vel pāris labus spēlētājus savāks, būtu perfekti.
Vispirms jāpagaida, kamēr beigsies līgumi Noā, Lī, Hārdevejam, lai var piesaistīt kādu brīvo aģentu līdzās Porziņģim, un lai Nilikinā un š.g. drafta 9.piks attīstās, un tad, pēc 2-3 sezonām, varētu domāt par play-off.

     [+] [-]

, 2018-06-07 22:43, pirms 6 gadiem
Echoes rakstīja: Vispirms jāpagaida, kamēr beigsies līgumi Noā, Lī, Hārdevejam, lai var piesaistīt kādu brīvo aģentu līdzās Porziņģim, un lai Nilikinā un š.g. drafta 9.piks attīstās, un tad, pēc 2-3 sezonām, varētu domāt par play-off.
hardavejam? vini tak es teiksu saadi - NU PAT PARAKSTIJA ligumu ar vinu! Reali 1 sezonu calis tik NYK nospelejis, un tu gaidi “kad beigsies ligumsl

     [+] [-]

, 2018-06-07 22:45, pirms 6 gadiem
Komandā vajag vēl 2 labus spēlētājus. Pliks KP neko viens neizdarīs. Tims Hārdevejs Juniors kaut cik vilka, pārējie zem vidējā līmeņa.
Jā, jā, tai skaitā Enes Kanters, Bīzlijs un citi.

     [+] [-]

, 2018-06-07 22:51, pirms 6 gadiem
Godīgi sakot, par spīti visam iepriekš ievārītajam bardakam, šis ir labs sākums. Mani priecē galvenā trenera izvēle un trenera palīgi arī izskatās ar pietiekami labu bagāžu (neko daudz personīgi gan es par šiem treneriem nezinu). Ļoti ceru, ka tiks domāts par pamatīgām pārmaiņām un to daļēji varēs vērot jau nākamajā sezonā, kaut arī ticu, ka tā tiks pamatīgi notankota. Novēlu lai izdodas un NYK uzplaukst iekš NBA.

     [+] [-]

, 2018-06-07 22:53, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: hardavejam? vini tak es teiksu saadi - NU PAT PARAKSTIJA ligumu ar vinu! Reali 1 sezonu calis tik NYK nospelejis, un tu gaidi “kad beigsies ligumsl
Nu nav viņš tik slikts spēlētājs, bet jautājums, vai ir vērts 18 milj./sezonā. Kad ar Hawks beidzās līgums, viņi par tādu naudu necentās noturēt viņu. Tad viņam reāli jāuzlabo sava spēle, citādi pagaidām ir bišku pārmaksāts.

     [+] [-]

, 2018-06-07 22:57, pirms 6 gadiem
RahX rakstīja: Komandā vajag vēl 2 labus spēlētājus. Pliks KP neko viens neizdarīs. Tims Hārdevejs Juniors kaut cik vilka, pārējie zem vidējā līmeņa.
Jā, jā, tai skaitā Enes Kanters, Bīzlijs un citi.
Vajag noteikti, bet nākamsezon nekādus lielos “treidus” varam nesagaidīt. Atbrīvosies no dažiem līgumiem, iespēlēs jaunos un tikai tad, kad KP būs atpakaļ pilnās burās (cerams) uz 19/20 sezonu, tad sāks kalt kārtīgu dzelzi.
Bet es teikšu tā - Eness nemaz tik slikts nav. Ja paliks NYK tad kā otrais centrs un kā beņķa motors emocionāli noteikti ir labs spēlētājs.

     [+] [-]

, 2018-06-07 23:42, pirms 6 gadiem
Echoes rakstīja: Nu nav viņš tik slikts spēlētājs, bet jautājums, vai ir vērts 18 milj./sezonā. Kad ar Hawks beidzās līgums, viņi par tādu naudu necentās noturēt viņu. Tad viņam reāli jāuzlabo sava spēle, citādi pagaidām ir bišku pārmaksāts.
Nu labāk Hardavejs nekā Noah pa 18 ļimoniem švaks jau viņš ir, bet ir arī trakāk pārmaksāti kadri iekš NBA

     [+] [-]

, 2018-06-08 07:52, pirms 6 gadiem
H3lp^ rakstīja: Nu labāk Hardavejs nekā Noah pa 18 ļimoniem švaks jau viņš ir, bet ir arī trakāk pārmaksāti kadri iekš NBA
Nu vispār tās dažas spēles ko Noa pagājušosezon spēlēja, viņš izskatījās diezgan neslikti. Nebūtu viņam tas konflikts ar Horniju, iespējams būtu bijis labs palīgs.

     [+] [-]

, 2018-06-08 08:53, pirms 6 gadiem
MisterT rakstīja: Vajag noteikti, bet nākamsezon nekādus lielos “treidus” varam nesagaidīt. Atbrīvosies no dažiem līgumiem, iespēlēs jaunos un tikai tad, kad KP būs atpakaļ pilnās burās (cerams) uz 19/20 sezonu, tad sāks kalt kārtīgu dzelzi.
Bet es teikšu tā - Eness nemaz tik slikts nav. Ja paliks NYK tad kā otrais centrs un kā beņķa motors emocionāli noteikti ir labs spēlētājs.
Par 18M spēlētājs uz beņķa? Īsti labi tas nav.

     [+] [-]

, 2018-06-08 08:54, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Nu vispār tās dažas spēles ko Noa pagājušosezon spēlēja, viņš izskatījās diezgan neslikti. Nebūtu viņam tas konflikts ar Horniju, iespējams būtu bijis labs palīgs.
Piekrīt. Ir skaidrs, ka Noā vairs nav 18 mil. vērts, bet nu savu artavu varētu dot un turēt viņu uz beņķa tāpat vien ir stulbums.

     [+] [-]

, 2018-06-08 12:38, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

     [+] [-]

, 2018-06-08 16:04, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Par 18M spēlētājs uz beņķa? Īsti labi tas nav.
Tieši tā. Kanters nākotnē nav aktuāls, ja viņš pagarina, tad Knicks jāmaina viņš, kamēr vēl var, ja viņš nepaliek, tad nepagarināt ar viņu. KP būs max līgums un ar laiku KP spēlēs kā C, tad līdzās vajag paņemt kādu Farīdu, Noelu, kādu, kas pa mazām naudām dara melno darbu pie groza un 4/4 spēlēt ar īso sastāvu, vēlams piesaistīt kādu defa kapli, no Bostonas Smārtu, kas ir komandas spēlētājs. Drafta vajag iet pēc 3. nr. Protams nākamo sezonu, iespējams vajag norakt un iet pēc drafta, bet diezin vai līdzjutēji to sapratīs. Un cerams, ka iespēlēs arī Noah, lai atpelna savu līgumu.