Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārters: "Negrasos "pārdot savu dvēseli", lai tikai iegūtu čempiona gredzenu"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kārters: "Negrasos "pārdot savu dvēseli", lai tikai iegūtu čempiona gredzenu"
Vinss Kārters. Foto: Frank Gunn/AP/Scanpix

Šobrīd vecākais aktīvais Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) spēlējošais basketbolists Vinss Kārters repera Kliforda Džozefa Harisa jeb skatuves vārdā "T.I." veidotajā podkāstā "expediTIously" izteicies, ka negrasītos par katru cenu iegūt NBA čempiontitulu.

43 gadus vecais basketbolists izteicās: "Negrasos "pārdot savu dvēseli", lai tikai iegūtu čempiona gredzenu. Ar šiem vārdiem biju domājis to, ka pat savā vecumā tomēr jūtu, ka gribu un varu pietiekami konkurēt ar daudz jaunākiem spēlētājiem."

"Ja es pievienotos kādai komandai, kas jau būtu nokomplektēta tam, lai cīnītos par čempiones titulu, tad nebūtu garantija tam, ka es pavadītu pietiekamu laiku laukumā. Es nespētu vienkārši nosēdēt malā un noskatīties, kā spēlē citi - basketbolu mīlu par daudz, lai samierinātos ar to, ka spēles laikā izmantoju tikai savu balsi," piebilda no 1998. gada līgā esošais basketbolists.

Tieši Kārters ir tas, kurš pirms koronavīrusa pandēmijas izraisītā pārtraukuma guva pēdējos punktus NBA. Kārtera pārstāvētā Atlantas "Hawks" tajā spēlē ar 131:136 pagarinājumā atzina Ņujorkas "Knicks" pārākumu. Ja NBA turpinājumā izlaidīs atlikušo regulāro sezonu, tad, ļoti iespējams, ka Kārters savu pēdējo maču līgā jau ir aizvadījis.

Pirms pašreizējās sezonas sākuma leģendārais spēlētājs atklāja, ka šā sezona viņam būšot pēdējā.

Izmantotie avoti:
https://bleacherreport.com/articles...

     [+] [-]

, 2020-05-08 15:52, pirms 4 gadiem
Vietu aizņemt kāda jaunā vietā ir ok, bet redz savu dvēseli negrasās pārdot. Visu cieņu Vinsam, bet jau pēdējos 6-7g no viņa lielāka jēga būtu trenera korpusā nekā uz laukuma