Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kiriļenko gatavs atgriezties laukumā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kiriļenko gatavs atgriezties laukumā
Andrejs Kiriļenko
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas ''Jazz'' saņēmis priecīgas vēstis – sērijas trešajā spēlē pret Losandželosas ''Lakers'' laukumā varēs doties krievu uzbrucējs Andrejs Kiriļenko, kurš izārstējis kājas savainojumu.

Andrejam Kiriļenko, kurš sastiepta kreisās kājas augšstilba muskuļa dēļ kopš 14. marta izlaida 23 no 25 ''džezmeņu'' spēlēm, šī būs debija šīs sezonas izslēgšanas maču turnīrā. Jūtas ''Jazz'' patlaban sērijā pret pašreizējiem čempioniem Losandželosas ''Lakers'' atrodas iedzinēju lomā ar 0:2.

''Mēs nevaram atļauties gaidīt, jo īpaši tagad, kad esam zaudētājos. Jūtos krietni labāk nekā nedēļu iepriekš, tāpēc man vienkārši nav citas izvēles, kā vien doties laukumā un censties palīdzēt savai komandai,'' sarunā ar žurnālistiem atzina Krievijas labākais basketbolists.

''Viņš [Kiriļenko] ir ļoti efektīvs tieši aizsardzībā, iespējams, viens no unikālākajiem līgas aizsardzības spēlētājiem, kurš sekmīgi pieprot paveikt vairākas lietas vienlaikus,'' atzinīgus vārdus ''Jazz'' uzbrucējam veltīja Losandželosas kluba galvenais treneris Fils Džeksons.

Komplimentus traumu nomocītajam Kiriļenko izteica arī ''Lakers'' līderis Kobe Braiants: ''Viņš ir lielisks piespēlētājs un teicams aizsargs. Kad dodies caurgājienā, vienmēr jāuzmanās, vai viņš nepieslēgsies no vājās puses, lai nobloķētu tavu metienu. Tiešām universāls spēlētājs, kas palīdzēs ''Jazz'' vienībai abos laukuma galos.''

29 gadus vecais Kiriļenko šosezon ''Jazz'' rindās izgāja laukumā 59 regulārā čempionāta spēlēs, caurmērā gūstot 11,9 punktus, izcīnot 4,6 atlēkušās bumbas, izpildot 2,7 rezultatīvas piespēles, pārķerot 1,4 bumbas un bloķējot 1,2 pretinieku metienus.

Sērijas trešā abu komandu savstarpējā spēle tiks aizvadīta naktī uz svētdienu pulksten 3:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +3 [+] [-]

, 2010-05-07 15:16, pirms 14 gadiem
Gribēšana lielāka nekā varēšana viņam šobrīd es domāju...

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 15:21, pirms 14 gadiem
Būs liels spiediens uz viņu, gan no komandas puses, gan no Jazz fanu puse. Grūti būs tikt ar Kobi galā un nedomāju ka pēc traumas būs tik efektīvs aizsardzībā kā iepriekš.

     [+] [-]

, 2010-05-07 15:27, pirms 14 gadiem
KB24 rakstīja: Būs liels spiediens uz viņu, gan no komandas puses, gan no Jazz fanu puse. Grūti būs tikt ar Kobi galā un nedomāju ka pēc traumas būs tik efektīvs aizsardzībā kā iepriekš.
Nejau vinam kobe būs jāsedz..

     [+] [-]

, 2010-05-07 15:35, pirms 14 gadiem
atvaino rakstīja: Gribēšana lielāka nekā varēšana viņam šobrīd es domāju...
Tā teitk vecā pagavorka - gribēšana ir, varēšan nav

Kirils noteikti kaut kādu enerģiju var ienest spēlē - tā teikt energy from the bench... tik jautājums ir kādā formā viņš ir, noteikti ka nav game shape...

  -2 [+] [-]

, 2010-05-07 15:37, pirms 14 gadiem
Tāpat sērijā Jūtai nav variantu... Ar AK47 vai bez!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja