Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karmelo: "Jūtos labi un būšu gatavs nākamajai spēlei"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karmelo: "Jūtos labi un būšu gatavs nākamajai spēlei"
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā tikai ceturto uzvaru pēdējās 13 spēlēs izcīnīja Ņujorkas "Knicks", kas viesos ar 113:105 tika galā ar Orlando "Magic". Rezervē palikušais Karmelo Entonijs norādīja, ka jūtas labi, bet galvenais treneris Džefs Hornačeks slavēja jaunpienācēju Česonu Rendlu.

"Jūtos labi, būšu gatavs nākamajai spēlei," pēc uzvaras sacīja Karmelo Entonijs, un Ņujorkas mediji norāda – ja "Knicks" cīnītos par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, līderis nepaliktu malā. "Dienas laikā situācija kļuva sliktāka, tāpēc labākais lēmums bija atpūsties. Nebija nekāda savainojuma, tikai nelielas sāpes."

"Ja šī būtu cīņa par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, esmu pārliecināts, ka viņš mēģinātu doties laukumā," sacīja galvenais treneris Džefs Hornačeks. "Ja tā sasit kāju, bet neizlaid nākamo maču, pēc tam, visticamāk, izlaidīsi divus. Labāk bija paņemt brīvdienu un sadziedēt savainojumu. Cerams, Karmelo būs gatavs nākamajam mačam.

Zaudējumā pret Goldensteitas "Warriors" Entonijs pirmajā puslaikā tika nosēdināts uz soliņa, kur pavadīja desmit minūtes, kamēr rezervisti veica pakaļdzīšanos. Pēc mača viņš norādīja, ka par iemesliem jājautā Hornačekam.

Pērn Ņujorkas "Knicks" zaudēja visās desmit spēlēs, kurās Entonijs nepiedalījās. Šajā sezonā viņš iepriekš izlaida vienu maču, un arī tad komanda zaudēja. Bez Karmelo palīdzības "Knicks" izcīnīja pirmo panākumu kopš 2015. gada 13. aprīļa. 18 mačus līdz sezonas beigām "Knicks" atrodas piecu uzvaru attālumā no astotās vietas Austrumu konferencē.

Kā spožākais spēlētājs uzvarā tiek izcelts jaunpienācējs Česons Rendls. Pēdējā ceturtdaļā, kad Ņujorkas "Knicks" aizvadīja pakaļdzīšanos, Deriks Rouzs bija nosēdināts rezervē, Kristaps Porziņģis cīnījās ar piezīmju problēmu, tāpēc komandas diriģēšanu uzņēmās Rendls, kurš guva septiņus punktus.

"Viņš komandai deva enerģiju," teica Porziņģis, kurš guva 14 punktus un savāca septiņas atlēkušās bumbas. "Viņš var izlauzties līdz grozam, atrast brīvus partnerus, viņš ir ātrs. Rendls arī aizsardzībā spēlē labi. Viņš kustināja bumbu un panāca, ka uzvaru izcīna komanda kopā."

"Viņš zina, kā spēlēt," padoto slavēja Hornačeks. "Viņš paveic mazās lietiņas. Nav iespējams aprakstīt Rendla sniegumu, jo viņš vispār nebija spēlējis, tad iekļāvās sastāvā un aizveda komandu līdz uzvarai." Rendls 25 minūšu laikā septiņiem punktiem pievienoja arī piecas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
New York Post

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 12:19, pirms 7 gadiem
Žēl ka melo nevar atpūties lidz sezoans beigam,Knicks pēc cīņasspejīgas komandas izskatijās bez viņa.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-07 12:23, pirms 7 gadiem
raivons rakstīja: Žēl ka melo nevar atpūties lidz sezoans beigam,Knicks pēc cīņasspejīgas komandas izskatijās bez viņa.
Deriks ar vareetu atpuusties

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 12:35, pirms 7 gadiem
UN tas varzeedaajs vareetu atpuusties kaadas paaris sezonas kaa minimums.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-03-07 12:56, pirms 7 gadiem
Subaars rakstīja: Īsti nesapratu kurš tur no Francijas..
------ Snaiperis JOAKIMS

  +2 [+] [-]

, 2017-03-07 14:49, pirms 7 gadiem
Komanda saprata, ka bez Melo labāk spēlēt, tāpēc jāliek atpakaļ, lai var tankot

  -3 [+] [-]

, 2017-03-07 14:55, pirms 7 gadiem
kas ir Hornačeks?

     [+] [-]

, 2017-03-07 15:16, pirms 7 gadiem
Hornačeks? Entonija un Rouza asistents.

  -2 [+] [-]

, 2017-03-07 15:20, pirms 7 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: kas ir Hornačeks?
varbuut legaalais heroiina aizvietotaajs?????

  -1 [+] [-]

, 2017-03-07 18:05, pirms 7 gadiem
Bez tevis arī labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja