Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

Gejs: "Man vajadzēja pārmaiņas"

Gejs: "Man vajadzēja pārmaiņas"
Rūdijs Gejs
Foto: AP/Scanpix

Janvāra beigās Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) notika maiņas darījums starp trim komandām, kā rezultātā Memfisas "Grizzlies" spēlētājs Rūdijs Gejs tika aizmainīts uz Toronto "Raptors". Basketbolists uzskata, ka bijušās komandas vadība nedeva viņam iespēju pierādīt sevi.

Pagājušajā vasarā mainījās "Grizzlies" kluba īpašnieki. Lai gan Gejs iepriekšējās sezonās vidēji spēlēs guva vismaz 18 punktus, jaunie īpašnieki neuzskatīja, ka Gejam trīs sezonu laikā vajadzētu nopelnīt 53,7 miljonus ASV dolāru, tāpēc viņš tika aizmainīts. "Ir jādod iespēja, lai redzētu cik es esmu vērts," izteicās pats basketbolists.

"Kad parādījās jaunā vadība, neviens vairs nebija drošībā," turpināja Gejs. "Viņi ir īpašnieki debitanti. Viņi vēlas darīt pēc sava prāta, taču viņus par to nevar nosodīt, tomēr šī ir spēlētāju līga."

"Raptors" vadība tic Geja spējām. Braens Kolendželo, komandas ģenerālmenedžeris, uzskata, ka Gejs varētu kļūt par "Raptors" franšīzes seju. Visticamākais, ka vasarā Toronto vadība piedāvās basketbolistam jaunu līgumu. Tāpat "Raptors" centīsies aizmainīt 2006. gada NBA drafta pirmo numuru Andreu Barnjani pret kādu spēlētāju, kurš būtu labs spēlē pret grozu.

"Man vajadzēja pārmaiņas," atklāja Gejs. "Man vajadzēja nokļūt jaunā situācijā, iegūt jaunu uzdevumu. Man vajadzēja jaunu uzdevumu, kuru varētu saprast un pārņemt. Man vajag kādu izaicinājumu. Memfisā man bija izaicinājums, taču citreiz tur bija kā karā."

Kopš 2008. gada "Raptors" nav iekļuvusi izslēgšanas spēlēs un arī šosezon, visticamākais, neizodies. Pirms maiņas ar "Grizzlies" Toronto bija izcīnījusi 16 uzvaras 45 spēlēs. Gejs "Raptors" formā ir aizvadījis 15 spēles, septiņās no tām izcīnot uzvaras. Vidēji mačā basketbolists gūst 20,9 punktus. Tāpat viņa kontā ir divi uzvaras metieni.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...


Slēpts komentārs: mavaans
, 2013-03-07 17:01, pirms 11 gadiem
Pilnīgi bezgaumīgi joki Jums te ir!
, 2013-03-07 17:01, pirms 11 gadiem
Pilnīgi bezgaumīgi joki Jums te ir!
, 2013-03-07 17:32, pirms 11 gadiem
wtf? latviešu humora līmenis tiešām ir kļuvis tik zems? Varētu padomāt, ka pirmo reizi šitāds uzvārds dzirdēts
, 2013-03-07 17:34, pirms 11 gadiem
neko sliktu par Rudiju pateikt nevaru - atlētisks, meistarīgs, bet viņam, manuprāt, būs tā pati problēma, kas bija Bošam Raptors kreklā - viņš nav pietiekami harizmātisks līderis, lai pavilktu aiz sevis visu komandu! Gejs būtu ideāla backup zvaigzne(ja tā var izteikties), taču, līdzīgi kā Iggijs iekš Nuggets - ne spēlētājs, ap kuru veidot komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-07 18:00, pirms 11 gadiem
Pirmo divu komentāru autori - idiotisma kalngals.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-07 18:15, pirms 11 gadiem
<(^_^)>
Slēpts komentārs: mavaans
, 2013-03-07 22:06, pirms 11 gadiem
Protams, smieties par uzvārdu ir bērnišķīrgi, bet viens joks gan ir labs: Rūdiju pirmie bija draftā noskatījuši Timberwolves, bet tomēr savu draft picku aizmainīja. Tādēļ, diemžēl, fani tā arī nepiedzīvoja Minnesotā "Gay Love" ēru
, 2013-03-07 23:25, pirms 11 gadiem
Bērni publiski izceļas ar savu stulbumu un par to nemaz nekaunās, žēl šito sīkaļu, cerams pieaugs.
, 2013-03-07 23:56, pirms 11 gadiem
trakais_v19 rakstīja: pārmaiņu pēc vajag uzvārdu nomainīt,zilais nēģeris
Varētu jau Tev ieteikt viņam kaut ko tādu pateikt aci pret aci (zinu, arī tas ir idiotisks ieteikums), bet tad es atcerējos, kā sacīt jāsaka, Tu viņam pat maizi nevarēsi nekad pienest, jo savā mūžā nopelnīsi, labākajā gadījumā, tik daudz cik viņš mēneša laikā, tas gan Tev neliekas tik smieklīgi ne?
Par tēmu, baigi patīk Gejs Raptoros, nākošgad, kad vēl tiks vaļā no Barnjāni, playoffi garantēti.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
8

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.