Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" ģenerālmenedžeris: "Vols šosezon nespēlēs"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Wizards" ģenerālmenedžeris: "Vols šosezon nespēlēs"
Džons Vols. Foto: FP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards oficiāli paziņojis, ka šosezon laukumā neredzēsim saspēles vadītāju Džonu Volu, kas nedaudz vairāk kā gadu atpakaļ pavisam neilgā laika posmā guva divus nopietnus savainojumus – Ahilleja cīpslas savainojumu un nedaudz vēlāk Ahilleja cīpslas plīsumu.

Vols, kuram šobrīd ir 29 gadi, savas karjeras laikā cīnījies ar dažādiem savainojumiem, kuru dēļ viņš ir izlaidis ļoti daudz NBA spēļu. Parasti Ahilleja cīpslas plīsums nozīmē, ka spēlētājam jāiztiek bez spēlēšanas aptuveni 12 mēnešus. Volam operācija tika veikta 2019. gada 12. februārī, kas nozīmē, ka rehabilitācijas posms ilgst jau gandrīz gadu.

Tomēr "Wizards" ģenerālmenedžeris nācis klajā ar paziņojumu, ka šosezon saspēles vadītājs laukumā nedosies: "Mēs viņu neplānojam šosezon redzēt spēlējam NBA. Mēs to apgalvojām jau labu laiku atpakaļ."

"Nebūtu loģiski laist viņu laukumā, ja viņš nav par simts procentiem gatavs spēlēt," Šepards izteicās. "Viņš ir uz pareizā ceļa, bet ne tik tuvu, lai izietu laukumā.'' "Wizards" ģenerālmenedžeris arī minēja, ka pēc Vola atgriešanās laukumā, šī brīža komandas līdera Bredlija Bīla dzīve paliks krietni vieglāka.

Vols visu savu NBA karjeru ir aizvadījis Vašingtonas "Wizards" sastāvā, kura viņu 2010. gada draftā izvēlējās ar kopējo 1. numuru. Saspēles vadītājs savas karjeras laikā ir iemetis vidēji 19 punktus, atdevis 9,2 rezultatīvas piespēles un salasījis vidēji 4,3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.nbcsports.com/washingto...