Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" 1-2 mēnešus bez Danielsa

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Celtics" 1-2 mēnešus bez Danielsa
Markīzs Daniels
Foto: AFP/Scanpix

91 : 80

Celtics - Magic

Bostonas „Celtics” tuvākos 1-2 mēnešus nāksies iztikt bez aizsarga Markīza Danielsa, kurš vakar spēlē pret Orlando „Magic” guva kakla savainojumu.

Daniels otrajā ceturtdaļā cieta sadursmē ar Gilbertu Arīnasu, pēc kā vairākas minūtes pavadīja, guļot uz grīdas. Basketbolistu no laukuma nonesa uz nestuvēm. Sākotnēji bija bažas, ka savainojums būs ļoti nopietns, taču pirmās prognozes liecina, ka vienu no „Celtics” nozīmīgākajiem rezervistiem laukumā redzēsim jau pavisam drīz. Negadījuma sekas ir ne vien kakla savainojums, Markīzam tika skartas arī muguras smadzenes.

„Mēnesis, varbūt divi. Viens mēnesis pavisam noteikti. Redzēju viņu pēc tam slimnīcā. Viņš bija nobijies brīdī, ka atradās uz zemes basketbola zālē, jo kādu laiciņu nevarēja pakustētie. Viņam šāda veida problēmas jau bijušas agrāk. Atceros, ka pagājušajā gadā „play off” pret „Magic” 5. spēlē bija kas līdzīgs,” teica „Celtics” ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs.

Daniels, kurš var spēlēt aizsarga un mazā uzbrucēja pozīcijā, šosezon Bostonas sastāvā piedalījies 48 mačos, nospēlējot vidēji 19.5 minūtes, kuru laikā guvis 5.6 punktus, izcīnījis 2.3 atlēkušās bumbas un atdevis 1.3 rezultatīvas piespēles.

Atgādinām, ka „Celtics” lazaretē jau atrodas tādi vīri kā Delonte Vests un abi O'Nīli - Šakils un Džermeins, bet pavisam nesen laukumā atgriezās Kendriks Pērkinss.

Markīza savainojums

Izmantotie resursi:
Mobile - BostonHerald.com

  +4 [+] [-]

, 2011-02-07 08:53, pirms 13 gadiem
Šobrīd Celtics lazaretē atrodas arī tāds nozīmīgs vīrš kā Šakils O'Nīls, ne tikai Delonte, Džermeins un nu arī Markīzs.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-07 09:23, pirms 13 gadiem
Tāds diezgan dīvains moments, itkā nekas traks nebij, laikam kkā baigi samežģīja ! Žēl Danielsa, lai veseļojas un ātrāk ir atpakaļ !

     [+] [-]

, 2011-02-07 10:35, pirms 13 gadiem
Ja godīgi nekādu sadursmi es tur neredzēju. Pat Gilberts pats bija lielā šokā. Liekas, ka puisis kaut kā nepareizi sagrupējās un kaut ko izgrieza, pagrieza vai ko...
Skats jau kā viņš ar seju atsitās pret grīdu nebija diez ko patīkams. Tik nesaprotu, ja jau kaut kas tāds bijis pirms tam, kapēc viņs'enspēlē ar kādām muguru, muskuļu vai vēl sazin kādām stiprinošām jostām.
Lai veselība čaļiem.
Labi, ka vismaz Deivis atgriezās laukumā un nav kāds smadzeņu satricinājums.

     [+] [-]

, 2011-02-07 11:06, pirms 13 gadiem
neatgriezās, uzreiz tika aizvests ar ambulanci uz slimnīcu... tas moments vsp. Markīzs no posta spēlējot gāja garām, uzskrēja uz Arenasa pleca un pēkšņi bams uz grīdas... tajā posmā, līdz piezemēšanās uz grīdas, acīmredzot nespēja sagrupēt savu ķermeni tā ,lai nekas neciestu...
No nekā izvēršas pavisam bēdīgi. un veiksmīgu atveseļošanos.
nozīmīgs spēlētājs no soliņa

  +5 [+] [-]

, 2011-02-07 11:23, pirms 13 gadiem
Viņš jau atsitoties pret plecu izmežģīja kaklu,nevis pēc tam nokrītot uz zemes... Un Raitcha runāja par to,ka Deivis atgriezās nevis Markīzs.