Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs nevarēs palīdzēt "Warriors" vismaz divas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karijs nevarēs palīdzēt "Warriors" vismaz divas nedēļas
Stefens Karijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempionei Goldensteitas "Warriors" vismaz divas nedēļas nāksies iztikt bez saspēles vadītāja Stefena Karija, kurš uzvarā pret Ņūorleānas "Pelicans" savainoja potīti.

Pirmdien Goldensteitas "Warriors" izbraukumā ar 125:115 pieveica Ņūorleānas "Pelicans", taču minūti līdz mača beigām savainojumā iedzīvojās komandas lielākā zvaigzne Stefens Karijs. Mēģinot atņemt pretiniekam bumbu, viņš izmežģīja potīti. "Stulba situācija, jo centos pārtvert bumbu. Aizķēros aiz pretinieka un neizdevās noturēties kājās," skaidroja Karijs.

Veiktajā izmeklēšanā secināts, ka Karija labās kājas potītei nav nopietnu bojājumu, taču nāksies izlaist vismaz divas nedēļas, kad notiks nākamā izmeklēšana. Pēc tās tiks izdarīts lēmums par saspēles vadītāja atgriešanos laukumā. Pēc spēles Karijs arēnu pameta uz kruķiem un pārdzīvoja, ka nāksies izlaist maču pret Šarlotas "Hornets" – komandu no viņa dzimtās pilsētas.

29 gadus vecais Karijs šajā sezonā piedalījies 23 spēlēs, vidēji iemetot 26,3 punktus, atdodot 6,6 rezultatīvas piespēles un izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu. Pret "Pelicans" viņš laukumā pavadīja 34 minūtes un guva 31 punktu. Goldensteitas "Warriors" ar 19 uzvarām un sešām neveiksmēm ieņem otro vietu Rietumu konferencē, atpaliekot no Hjūstonas "Rockets".

Izmantotie resursi:
Golden State Warriors guard Stephen Curry to...

  +2 [+] [-]

, 2017-12-06 12:39, pirms 6 gadiem
Trakums, šīs sezonas sākumā tik ļoti daudz traumas...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-06 13:10, pirms 6 gadiem
priekš Karija ir tas ir liels sasniegums ar tik maz traumām, jo vēl tik nesen viņam bija iesauka "zēns ar porcelāna potītēm".

  +3 [+] [-]

, 2017-12-06 15:49, pirms 6 gadiem
Kādām vēl porcelāna potītēm?
Jau 5 sezonas kā aizvada ap 79 spēlēm + Play off