Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hornets" var kļūt par pirmo klubu, kas piederēs NBA

"Hornets" var kļūt par pirmo klubu, kas piederēs NBA
Kriss Pols - Ņūorleānas zvaigzne
Foto: AP/Reuters/Scanpix.

Ņūorleānas "Hornets" spēlētāji visticamāk drīz spēlēs komandā, kas pirmoreiz līgas vēsturē piederēs Nacionālajai Basketbola asociācijai (NBA).

Darījumam tuvu stāvoši avoti vēsta, ka NBA ir gatava pārņemt "Hornets" pagaidu kontrolē, un drīzumā šī informācija tiks publiski apstiprināta. Līga spērusi šo soli ar vāju cerību, ka izdosies pārliecināt nākamo "Hornets" īpašnieku saglabāt komandu Ņūorleānā. Tā ir daļa no NBA komisāra Deivida Stērna apņemšanās aktīvi atbalstīt profesionālo basketbolu viesuļvētras "Katrīna" skartajos reģionos.

Tomēr nav garantijas, ka jaunais īpašnieks vēlēsies uzturēties vienā no līgas mazākajiem tirgiem. "Hornets" kļuva par pievilcīgāku īpašumu potenciālajiem pircējiem pagājušajā nedēļā, pateicoties informācijai, ka šajā sezonā spēļu apmeklējums ir samazinājies tiktāl, ka "Hornets" var izmantot tiesības atteikties no sava nomas līguma ar Luiziānas štatu jau nākamā gada 1.martā. Šis līgums ir galvenais faktors, kas pagaidām notur "Hornets" Ņūorleānā. Avoti vēstīja, ka publisks paziņojums par komandas pārņemšanu varētu sekot ne vēlāk kā trešdien.

Šis notikums varētu atkal atjaunot daudzu NBA klubu interesi par Krisa Pola nākotni. Aizsargs var kļūt par brīvo aģentu 2012.gada vasarā un jau vairākus mēnešus ir konkurentu komandu redzeslokā, kuras cerēja izmantot Ņūorleānas nesakārtoto īpašnieku lietu situāciju, lai pārvilinātu Polu pie sevis. Taču "Hornets" pārsteidzoši labais sākums (11-1) atkal apklusināja runas par viņu nespēju noturēt pie sevis Polu ilgtermiņā.

Izmantoties resursi:
sports.espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-12-06 00:47, pirms 13 gadiem
Patiešām kaut kāds sviests,kā var komanda pieder līgai? Jo līga tad būtu par Hornetiem un darītu visu,lai komanda uzvarētu,kaut arī komanda jau tagad uzvar visus.

 +10 [+] [-]

, 2010-12-06 00:52, pirms 13 gadiem
Paskaties uz NHL un uz nesenajiem Dinamo pretiniekiem no tas ligas...taa acimredzot ir glabshanas operacija,lai nenotiek kaa piemeram ar Toljati Lada no KHL,ka pekshnji galvenajam sponsoram nav naudas atbalstit vietejo hokeja komandu,jo ir jaatbalsta k.kada arzemju f1 komanda.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-06 01:10, pirms 13 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Patiešām kaut kāds sviests,kā var komanda pieder līgai? Jo līga tad būtu par Hornetiem un darītu visu,lai komanda uzvarētu,kaut arī komanda jau tagad uzvar visus.
Nedomāju, ka šajā gadījumā tiktu veidota superkomanda. Labākajā gadījumā sanāktu vidusmēra komanda 50:50 par iekļūšanu playoff, NBA nodarbotos ar kapeiku skaitīšanu.

  +3 [+] [-]

, 2010-12-06 08:18, pirms 13 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Patiešām kaut kāds sviests,kā var komanda pieder līgai? Jo līga tad būtu par Hornetiem un darītu visu,lai komanda uzvarētu,kaut arī komanda jau tagad uzvar visus.
SKA no KHL ir ļoti labs piemērs, ka nekas tāds nenotiktu..

  +1 [+] [-]

, 2010-12-06 08:22, pirms 13 gadiem
lazyeye rakstīja: SKA no KHL ir ļoti labs piemērs, ka nekas tāds nenotiktu..
Fīniksas "Coyotes" arī pieder NHL. Kaut kā cīņā par Stenlija kausu es viņus neredzēju (lai arī PO viņi pagājušgad pārsteidzoši iekļuva).

     [+] [-]

, 2010-12-06 08:48, pirms 13 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Jo līga tad būtu par Hornetiem un darītu visu,lai komanda uzvarētu
uzvaru, PO un Finals nodrošina pati komanda lielākoties. Pie neizšķirtiem ar strīdīgām situācijām vēl jā.. var pastrīdēties.

  +2 [+] [-]

, 2010-12-06 18:11, pirms 13 gadiem
Mākslīgi nekas nav jābīda, ja nevar "izdzīvot" Ņūorleānā tad japārvācas.