Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rihards Olmanis

Nelsons trešajā ceturtdaļā izraidīts no zāles

Nelsons trešajā ceturtdaļā izraidīts no zāles
Dons Nelsons turpina diskutēt ar soģiem
Foto: AP

Jau ziņojām, ka Andra Biedriņa Goldensteitas "Warriors" šonakt piekāpās Hjūstonas "Rockets" ar 112:131. Komandas treneris Dons Nelsons trešajā ceturtdaļā saņēma otru tehnisko piezīmi pēc Andra Biedriņa pārkāpuma apšaubīšanas.

Trešajā ceturtdaļā pie rezultāta 75:76 Andris Biedriņš saņēma personisko piezīmi pret pretinieku centru Jao Minu (epizodē par atlēkušo bumbu cīnījās Biedriņš, Skola un Mins. Skola iebakstīja bumbu grozā, bet Mins stājās izpildīt vēl divus soda metienus). "Warriors" komandas galvenais treneris Dons Nelsons turpināja apšaubīt tiesneša Benija Adamsa lēmumu arī minūtes pārtraukumā, par ko saņēma jau otro tehnisko piezīmi, un bija spiests pamest laukumu.

Komandu turpināja vadīt Latvijas līdzjutējiem labi zināmais Kīts Smārts. Cīņai turpinoties pie tehniskās piezīmes tika arī komandas debitants Entonijs Rendolfs, kad, pēc bumbas trieciena grozā no augšas pār Jao Minu, Rendolfs kaut ko esot pateicis Ķīnas milzim. Kopumā spēlē "Warriors" saņēma četras tehniskās piezīmes.

Pēc spēles Kīts Smārts izteicās, ka "Hjūstona ir lieliska komanda ar labiem perimetra spēlētājiem, kuriem zem groza ir Jao Mins. Mūsu puiši labi pacentās apturēt Jao, bet viņš ir tāds garais, kurš spēj realizēt soda metienus."

"Viņi iemeta vairākus tālmetienus, divreiz svarīgā mirklī precīzs bija Ārtests ceturtajā ceturtdaļā, un tas mūs nogalināja. Jao bija grūti apturēt, it sevišķi, kad mūsu garie savāca daudz piezīmes," izteicās Korijs Magete

Gan Biedriņš, gan Turaifs spēlē saņēma sešas personiskās piezīmes, bet Jao Mins realizēja 17 no 19 soda metieniem. Nelsons pēc spēles no komentāru sniegšanas izvairījās.

Izmantotie resursi:
nba.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Rand.oM^
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-06 16:11, pirms 15 gadiem
"divreiz precīzs bija Ārtests ceturtajā ceturtdaļā."

labi ka Korijs mums to pateica, statistikaa noteikti to nevar redzeet...
, 2008-12-06 16:12, pirms 15 gadiem
Tiesnesis bija talantīgs.
Slēpts komentārs: pickenroll
, 2008-12-06 16:14, pirms 15 gadiem
tāds auns kā Magette vēl nav redzēts.ja agrāk domāju ka lielākais individuālists ir Davis,tad tagad ir skaidrs ka Davis vēl degradēt un degradēt līdz Magette līmenim
, 2008-12-06 16:17, pirms 15 gadiem
ne pirmo, ne pēdējo reizi izraidīts!
, 2008-12-06 16:27, pirms 15 gadiem
Nelsonam vairāk vajag domāt par svarīgākām lietām nevis jāstrīdās ar tiesnešiem.
, 2008-12-06 16:47, pirms 15 gadiem
Jabkurā citā NBA komandā pēc šāda sezonas sākuma, treneris tiktu atlaists..

bet GSW Nellijs vēljoprojām kā ir, tā ir..

dīvaini.
, 2008-12-06 16:54, pirms 15 gadiem
Nu noskatījos to spēli tiešajā.
Protams, ka biju samērā vīlies - to, ko demonstrēja GSW nosaukt par basketbolu bija visai grūti.
Taču var nedaudz arī saprast Nelly uzvedību, jo tiesnešu izdomai nebija robežu. Jao varēja grūstīties, sist ar elkoņiem, nostaigāt - visās epizodēs sods bija GSW.
Vai tad Smārts ar beigās netika aizsūtīts tribīnēs?
, 2008-12-06 16:56, pirms 15 gadiem
Žēl, ka Magetem neviens neatgādināja, ka garie tāpēc savāc ātri piezīmes, ka tādi "īsie" kā pats Magete, laiž garām savus sedzamos un nepalīdz garajiem ar double-team.
, 2008-12-06 17:26, pirms 15 gadiem
Nelsonam nebija ko teikt tāpēc atteicās komentēt.... Maggete+Belineli=Jason Richardson.We believe Warriors hapens!
, 2008-12-06 17:36, pirms 15 gadiem
atceresimies pern pret Rockets jaunaja gadaa notika tas pats, bet vieniigi GS izcinija uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-06 18:16, pirms 15 gadiem
Rich rakstīja: Jabkurā citā NBA komandā pēc šāda sezonas sākuma, treneris tiktu atlaists..
bet GSW Nellijs vēljoprojām kā ir, tā ir..
dīvaini.
Pat tika pagarināts līgums ar Neļu, ne tikai netika atlaists. Vecs un senils viš i (nu, ok, ne tik ļoti kā Krauliņš, kam galva kratās kā metālistam koncertā), bet kamēr komanda piederēja Baronam, vecs+senils+apātisks treneris jau bija gandrīz vienīgais variants kā izvairīties no nemitīgiem konfliktiem ar supastāru.
Tagad, savukārt, no komandas nekas netiek gaidīts. Sezona norakstīta. It, kā protams, tāds nieks kā 5 uzvaru sērija (easy) atgrieztu astotniekā, bet tas jau drīzāk mīnuss. Es tomēr ceru uz pilnas sezonas tankošanos! Tas ilgerminā atmaksājas, cik reizes nav pierādījies. It kā jāatdod 1 sezona un daļa fanu uzticības, bet tas viss ar uzviju atpakaļ, kad nodraftē top 3niekā!
Vienīgais prieks ka uzmetējs Barons ar saviem Kļiperiem ir pilnīgs lūzers ar bilanci 3-17... Vot tas gan negaidīti! GSW vismaz jauni, a te...
, 2008-12-06 18:21, pirms 15 gadiem
Rand.oM^ rakstīja: vecums nenāk viens.
tiesa - vecums nāk divi
, 2008-12-06 19:10, pirms 15 gadiem
Kāda uzvara wariors par ļaunu nenāktu..
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
9

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.