Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA sezonas labākā komandas biedra balvu saņem Holidejs no "Pelicans"

Rolands Eliņš

NBA sezonas labākā komandas biedra balvu saņem Holidejs no "Pelicans"
Drū Holidejs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi, ka par aizvadītās sezonas labāko komandas biedru atzīts Drū Holidejs no Ņūorleānas „Pelicans” komandas.

Šīs balvas ieguvējs tika noteikts NBA spēlētāju balsojumā, un tajā piedalījās 267 basketbolisti. Balva tiek piešķirta spēlētājam, kurš citu līgas basketbolistu vērtējumā tiek novērtēts kā nesavtīgākais komandas biedrs gan laukumā, gan ārpus tā, kā arī kalpo kā paraugs pārējiem.

Drū Holidejs saņēma 53 pirmās vietas balsis, balsojumā pārspējot Tobaiasu Herisu no „76ers” un pieredzējušo „Bucks” spēlētāju Kailu Korveru. Ceturtajā vietā bija „Heat” veterāns Judoniss Haslems, bet piektais – Deimiens Lilards no Portlendas. Kristapa Porziņģa komandas biedrs „Mavericks” sastāvā Hosē Huans Barea saņēma 16 pirmās vietas balsis un ieguva sesto vietu.

Holidejs kopā ar sievu izveidojis savu Sociālā taisnīguma fondu, kurā šovasar ieskaitīja savu algu par atlikušo sezonas daļu, vairākus miljonus dolāru ziedojot sabiedriskiem projektiem un organizācijām.

Holidejs šosezon vidēji spēlē guva 19.1 punktu, veica 6.7 rezultatīvas piespēles un savāca 4.8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-10-07 10:15, pirms 4 gadiem
Pavisam pelniti Holidejs un vinam ar butu laiks no turienes titais ,lai tiktu pie viena gradzena tikai nevaru uz sitiena iedomaties komandu kura vins varetu kapat.

     [+] [-]

, 2020-10-07 11:13, pirms 4 gadiem
maris88 rakstīja: Pavisam pelniti Holidejs un vinam ar butu laiks no turienes titais ,lai tiktu pie viena gradzena tikai nevaru uz sitiena iedomaties komandu kura vins varetu kapat.
According to NBA trade rumors, the Denver Nuggets are looking to acquire Jrue Holiday from the New Orleans Pelicans this off-season.
Mike Singer of Denver Post opines that trading away Gary Harris and a few first-round picks could be worth it for the Pelicans.

     [+] [-]

, 2020-10-07 12:22, pirms 4 gadiem
Šo kungu būtu labi dabūt uz dallasu. Tik nav ko pretī dot