Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Čendlera savainojums nav nopietns

Andrejs Siliņš

Čendlera savainojums nav nopietns
Andris Biedriņš cīņā ar Taisonu Čendleru
Foto: AP

106 : 103

Hornets - Warriors

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Hornets" centra spēlētāja Taisona Čendlera potītes savainojums, kas tika gūts aizvadītās nakts pārbaudes spēlē pret Goldensteitas "Warriors", nav nopietns, un basketbolistam nebūs problēmu turpināt gatavošanos sezonai.

Jau vēstījām, ka šorīt "Warriors" ar Biedriņu sastāvā piekāpās "Hornets" (103:106), bet latviešu centra kolēģis pretinieku rindās Čendlers nospēlēja vien piecas minūtes, jo guva savainojumu. Mēģinot apturēt "Warriors" aizsarga Sīdžeja Vatsona caurgājienu, Čendlerspagrieza potīti, kā rezultātā nokrita un ar treneru palīdzību atstāja laukumu. Mirkli vēlāk gan basketbolists atgriezās no ģērbtuvēm, taču mačā vairs nepiedalījās.

"Ar mani viss kārtībā," apmierināts pavēstīja Čendlers. "Vairs mačā nepiedalījos vienkārši drošības dēļ." Basketbolists paspēja izcelties vienā statistikas rādītājā - izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Pagājušajā sezonā Čendlers kļuva par vienu no "Hornets" līderiem, vidēji spēlē gūstot 11,8 punktus un izcīnot 11,7 atlēkušās bumbas, kas palīdzēja komandai izcīnīt 56 uzvaras regulārajā sezonā - jauns kluba rekords.

Izmantotie resursi:
Associated Press