Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Beikers: "Varēju parakstīt divvirzienu līgumu ar "Nets""

Beikers: "Varēju parakstīt divvirzienu līgumu ar "Nets""
Rons Beikers un Kristaps Porziņģis 2018. gada 3. janvārī. Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aizsargs Rons Beikers 2019. gada augustā parakstīja līgumu ar Maskavas CSKA, taču basketbolistam bija iespēja palikt NBA un pievienoties "Brooklyn Nets" komandai.

Kanzasā uzaugušais Beikers 2016. gadā absolvēja “Wichita State” universitāti. Profesionāļa karjeras sākumā viņš pārstāvēja NBA klubus “New York Knicks” (2016-2018) un “Washington Wizards” (2018-2019), bet šosezon būs Jāņa Strēlnieka komandas biedrs Eirolīgā.

“Lēmumu pieņēmu apmēram nedēļas laikā,” Beikers teica sarunā ar News.ru. “Aģents jūlijā tikās ar mani. Runājām divas stundas, “pārrakām” visu interesanto informāciju. CSKA ir ļoti cienījams un perspektīvs klubs ar augstiem mērķiem. Bija acīmredzams, ka tāda komanda ļaus man attīstīties un uzlabot savu spēli. Esmu šeit un sajūsmā. Atmosfēra ir vienkārši lieliska.”

Pirms lēmuma pieņemšanas tikos ar (CSKA galveno treneri) Dimitri Itudi un Kailu Hainsu. Jāsaka, ka viņi ir atslēgas figūras lēmumu pieņemšanā. Runājām par Maskavu, kultūru, tradīcijām. Viņi pastāstīja par CSKA vēsturi un iespējām cīnīties par Eiropas basketbola galvenajām trofejām. Par līdzjutējiem, kuri atbalsta komandu, neskatoties ne uz ko.”

Beikers atzina, ka pielāgošanās dzīvei Maskavā notiek viegli. “Maskava ir ļoti liela pilsēta un atgādina Ņujorkas rietumdaļu (Manhetenu). Vietām galvaspilsēta līdzīga Losandželosai – tā ir vieta, kura nekad neguļ. Gan Losandželosa, gan Maskava pēdējos gados ievērojami izpletušās.”

Spēlētājs atklāja, ka viņam bijusi iespēja turpināt spēlēt NBA. “Varēju parakstīt divvirzienu līgumu ar “Brooklyn Nets”. (Ar aģentu) bijām gatavi, taču nesanāca. Dzīve turpinās – jāmācās pieņemt jaunus izaicinājumus ar optimismu un neskatīties atpakaļ.”

“CSKA spēlē plastisku, aizraujošu un lidojošu basketbolu, ja tā var teikt,” konstatēja Beikers. “Komandas biedri mani uzņēma ļoti labi.”

Izmantotie resursi:
https://news.ru/others/bejker-v-ssh...


, 2019-09-06 15:31, pirms 5 gadiem
Būtu "spēcīgs" papildinājums.
, 2019-09-06 15:31, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Būtu "spēcīgs" papildinājums.
Atkal sad irst latvietim dzīvi
, 2019-09-06 15:32, pirms 5 gadiem
Varēju parakstīt divvirzienu līgumu ar "Nets.

(Ar aģentu) bijām gatavi, taču nesanāca.

Varēja bet nesanāca? Nesapratu raksta domu
, 2019-09-06 15:33, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Atkal sad irst latvietim dzīvi
, 2019-09-06 15:45, pirms 5 gadiem
sūdīgs spēlētājs ar labu aģentu.

varēs VTB izspēlēties.

vsrbūt noderēs kādā EL spēlē - pret kādiem vārguļiem CSKA līderi varētu nenoskaņoties un tāds kaplis varētu noderēt.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
76

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.