Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" pietaupīs savu līderi Džeimsu, "76ers" zvaigzne Simonss izlaidīs nenoteiktu laiku

Agris Suveizda

"Lakers" pietaupīs savu līderi Džeimsu, "76ers" zvaigzne Simonss izlaidīs nenoteiktu laiku
Bens Simonss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferences līdere Losandželosas "Lakers" plkst. 4:00 pēc Latvijas laika tiksies ar Hjūstonas "Rockets", taču laukumā noteikti nebūs redzams Lebrons Džeimss.

Tā kā Losandželosas "Lakers" jau ir garantējusi pirmo vietu Rietumu konferencē, komandai atlikušajos piecos regulārās sezonas mačos nav nepieciešamības riskēt ar vadošo spēlētāju veselību. Kļuvis zināms, ka pret Hjūstonas "Rockets" noteikti nespēlēs Lebrons Džeimss, kuram, pēc oficiālās informācijas, esot problēmas ar cirksni. Zem jautājuma zīmes ir Aleksa Karūzo spēlēšana, bet virknei basketbolistu ar Entoniju Deivisu priekšgalā noteikts statuss "visdrīzāk spēlēs".

Filadelfijas "76ers" jau ir iekļuvusi izslēgšanas spēlēs, taču komanda Austrumu konferencē atrodas tikai sestajā pozīcijā. Cīņā par labāku vietu tabulā gan, ļoti iespējams, palīdzēt nevarēs austrālietis Bens Simonss, kurš iepriekšējā spēlē savainoja ceļgalu. Magnētiskā rezonanse nopietnus bojājumus neuzrādīja, savukārt atkārtotās pārbaudēs tika precizēts, ka Simsonam ir kreisā ceļa kaula nepilnīgs izmežģījums. Pagaidām skaidrs ir tikai tas, ka Simonss nākamajā spēlē nepiedalīsies, bet "76ers" vēl domājot par iespējamajām atlabšanas metodēm un attiecīgi arī iespējamajiem atlabšanas periodiem.

Gada sākumā Simonsam bija problēmas ar muguru, un šosezon viņš 57 spēlēs ir aizvadījis vidēji 35,4 minūtes, guvis 16,4 punktus, izdarījis 8,0 rezultatīvas piespēles, izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas un pieļāvis 3,5 kļūdas. Augumā raženajam saspēles vadītājam "Disneja Pasaulē" ir atrasta jauna pozīcija, un Simonss sezonu atsāka kā spēka uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/mcten/status/12...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2020-08-06 21:58, pirms 4 gadiem
Gada sākumā Simonsam bija problēmas ar muguru, un šosezon viņš 57 minūtēs ir aizvadījis vidēji 35,4 minūtes.

Paga,ko?

     [+] [-]

, 2020-08-06 22:40, pirms 4 gadiem
Hey, kads var padalīties ar kādu labu, linku ko var redzēt ārpus LV?