Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dalemberts atgriežas "Mavericks"

Andrejs Siliņš

Dalemberts atgriežas "Mavericks"
Semjuels Dalemberts
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" parakstījis līgumu uz vienu sezonu ar pieredzējušo centra spēlētāju Semjuelu Dalembertu, kurš komandā spēlējis jau iepriekš.

34 gadus vecais Dalemberts pagājušo sezonu pavadīja Ņujorkas "Knicks" sastāvā, 32 spēlēs vidēji 17 minūtēs gūstot četrus punktus un izcīnot 5,3 atlēkušās bumbas. Tā bija Dalemberta sliktākā sezona karjerā. Iepriekš 2001. gadā līgā ienākušais Dalemberts vairākas sezona bija starta sastāva centrs Filadelfijas "76ers" rindās, bet vidēji karjerā 24,4 minūtēs guvis 7,7 punktus un izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējis 1,7 metienus.

211 centimetrus garais un 113 kilogramus smagais Dalemberts Dalasas komandā spēlēja jau 2013./2014. gada sezonā, kad vidēji 20,2 minūtēs guva 6,6 punktus un izcīnīja 6,8 bumbas pie groziem.

Karjeras laikā Dalemberts bez "Sixers", "Knicks" un "Mavericks" spēlējis arī Sakramento "Kings", Hjūstonas "Rockets" un Milvoki "Bucks".

"Mavericks" sastāvā šobrīd ir jau 19 spēlētāji ar līgumiem, bet līdz sezonas sākumam oficiālajā pieteikumā drīkst atstāt tikai 15. Centra pozīcijā šobrīd ir arī tunisietis Sala Mežrī, gruzīns Zaza Pačulija un šogad draftētais indietis Satnams Sings.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-06 23:10, pirms 9 gadiem
sajuuta,kad liigaa palikushas dazas komandas, cavs,mavs,knicks..shad tad vel kaada kko darbojas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-06 23:25, pirms 9 gadiem
anrijsb rakstīja: sajuuta,kad liigaa palikushas dazas komandas, cavs,mavs,knicks..shad tad vel kaada kko darbojas.
Ta nu gluzi nav, par Knicks mes dzirdam un dzirdesim KATRU,KATRU mazako sudu del Porzi,katru izteicienu vai viedokli tagad visur.. Mes esam vienkarsi tik mazi, ka mums tas liekas WOW.. Bet SC sen jau vairs neraksta kko uzreiz.. Piemeram pirms paris H paradijas zinas, ka Allens ir jau Klivlenda vai runa par iespejamo ligumu vai ko citu.. Richardsons tagad..

  +1 [+] [-]

, 2015-08-07 09:15, pirms 9 gadiem
bija taču runas, ka Mavs gribot ņemt McGee... tomēr labāk izvēlējās parakstīt Semiju, kurš pārvietojas gliemeža ātrumā, nevis tukšgalvi Javale.