Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" meklē eiropiešu treneri asistenta darbam, uzrunā Trinkjēri

Andrejs Siliņš

"Raptors" meklē eiropiešu treneri asistenta darbam, uzrunā Trinkjēri
Andrea Trinkjēri
Foto: imago / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto "Raptors" vadība stingri nolēmusi, ka par vienu no galvenā trenera Nika Nērsa asistentiem vēlas kādu Eiropas treneri. Klubs uzrunājis itāliešu speciālistu Andrea Trinkjēri.

Pēc sezonas "Raptors" atbrīvoja ilggadējo treneri Dveinu Keisiju, kurš nu jau kļuvis par Detroitas "Pistons" galveno treneri. Pēc ilgākiem meklējumiem "Raptors" nolēma galvenā trenera amatā iecelt līdzšinējo Keisiju asistentu Niku Nērsu.

Procesā, kamēr tika meklēts galvenais treneris, "Raptors" prezidents Masai Udžiri runāja arī ar eiropiešiem. Tika ziņots, ka Nērsam galveno konkurenci sastādījis itālietis Etore Mesina, kurš jau vairākus gadus veic Grega Popoviča asistenta pienākumus Sanantonio "Spurs" vienībā.

Udžiri jūnijā devās uz Lietuvu, kur uzrunāja arī Kauņas "Žalgira" galveno treneri Šarūnu Jasikēviču. Lietuvietis no iespējas kļūt par asistentu atteicās, vēlāk atteicās arī no bagātāku Eiropas klubu piedāvājumiem un piekrita palikt Kauņas klubā arī nākamsezon,

"Raptors" tikmēr turpina meklēt Nērsam asistentu Eiropā, un tiek vēstīts, ka nu uzrunāts itālietis Andrea Trinkjēri, kurš trīs ar pusi sezonas vadīja Bambergas "Brose", bet aizvadītās sezonas laikā tika atbrīvots no darba. Trinkjēri vadībā Bambergas komandas sastāvā par trīskārtēju Vācijas čempionu kļuva Jānis Strēlnieks.

Iepriekš Trinkjēri strādājis arī ar Kazaņas "Unics", Grieķijas izlasi un itāliešu vienībām "Cantu", "Veroli", "Juvecaserta", "Vanoli Cremona", bet karjeras pirmsākumos bija Milānas "Olimpia" asistents.

Izmantotie resursi:
Početna - BasketballSphere

     [+] [-]

, 2018-07-06 20:18, pirms 6 gadiem
Bagatski, Bagatski......

     [+] [-]

, 2018-07-07 06:55, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка