Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kavai Lenarda pārstāvji slēpuši basketbolistu no "Spurs" personāla

Agris Suveizda

Kavai Lenarda pārstāvji slēpuši basketbolistu no "Spurs" personāla
Dāvis Bertāns, Ričards Džefersons un Kavai Lenards
Foto: AP/Scanpix

LETA. Amerikāņu basketbolista Kavai Lenarda pārstāvji slēpuši viņu no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" cilvēkiem, kuri bija ieradušies Ņujorkā, lai izvērtētu, kā basketbolistam veicas ar atveseļošanos, pavēstījis ESPN apskatnieks Maikls Raits.

Lenarda un viņa pārstāvētās "Spurs" komandas, kur iepriekšējās divas sezonas spēlējis arī latvietis Dāvis Bertāns, attiecības nav tās labākās jau ilgu laiku. Sagaidāms, ka šajā starpsezonā basketbolists nonāks citā klubā. Spēlētājs pagājušajā sezonā laukumā devās tikai deviņos mačos, jo cīnījās ar veselības likstām, taču šīs problēmas esot apšaubījis "Spurs" klubs, netieši norādot uz Lenarda nevēlēšanos doties laukumā.Abu pušu attiecības kļuva saspīlētas, turklāt Lenards lielu daļu rehabilitācijas pavadīja Ņujorkā.

"Man to droši vien nevajadzētu teikt, bet es to darīšu, jo Kavai tāpat grasās atstāt "Spurs". Bija brīdis viņa rehabilitācijas procesā, kad viņu Ņujorkā devušies apciemot Sanantonio kluba cilvēki, tomēr, kad viņi ieradušies ēkā, Lenarda pārstāvji viņu aizveduši uz citu ēkas daļu. Līdz ar to "Spurs" pārstāvji nevarēja pat viņu redzēt vaigā," atklāja Raits. Pēc neoficiālas informācijas Lenards jau ilgu laiku vēlas tikt aizmainīts no "Spurs". Lenardam ar "Spurs" vēl ir spēkā esošs līgums uz nākamo sezonu ar paša spēlētāja iespēju to pagarināt vēl par vienu gadu.

Lenards iepriekšējos gados izveidojies par neapstrīdamu "Spurs" līderi. 2014.gadā Sanantonio klubs izcīnīja līdz šim savu pēdējo NBA čempiontitulu, un tieši Lenards tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Savukārt pirms gada viņš bija viens no pretendentiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, bet vidēji mačā basketbolists iemeta 25,5 punktus.

Kā viena no galvenajām kārotājām uz Lenardu tiek minēta Losandželosas "Lakers", kas nesen nolīga superzvaigzni Lebronu Džeimu. Iepriekš Ziemeļamerikas mediji tieši arī norādījuši basketbolista pārstāvju ietekmi, jo viņi vēlas Lenarda pārcelšanos uz lielāku pilsētu, kas dotu lielākus ienākumus arī no reklāmām.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-07-06 15:39, pirms 6 gadiem
Ne pirmā ne pēdējā zvaizgne vai superzvaigzne, kuram aģents vai pārstāvji sačakarē karjeru un zaudē miljonus. Protams, ja vien Lenards pats aiz visa tā nestāv.
Šobrīd ja arī Lenards tiks uz lielāku tirgu, viņš var būt pateicīgs, ka viņam ir līgums, citādi viņa vērtība ir apmēram kā Bugijam...
Statuss - veselība čupā, spēlējis nav, kas zin kādā līmenī spēs spēlēt... Apmēram var bāzt vienā maisā ar Rouzu.
Jas katamies uz kandidātiem - LAL vai 76ers... 76ers Embīds ir traumatisk, Lenards ar principā tāds pats ir uzskatāms... Divi pamatsastāva spēlētāji, kuri nez vai var sezonu nospēlēt... Dies', kas nav. LAL tas pats, nafig ķko mainīt, ja tu pat nezini vai tava zvaizgne maz tiks līdz play-off.
Plus ņemot vērā nesenos Boša piemēru, kad itkāspēlē, itkā drīkst, bet nevar, itkā var bet nedrīkst, beigās klubs ieberžas ar 20M uz ntajām sezonām... Ja šitā mahinējas un principā samierinās ar tirgus intereses kritumu, tad , iespējams, ka arī kaut kādas veselības likstas ir...

  -1 [+] [-]

, 2018-07-06 15:51, pirms 6 gadiem
"Iepriekš Ziemeļamerikas mediji tieši arī norādījuši basketbolista pārstāvju ietekmi, jo viņi vēlas Lenarda pārcelšanos uz lielāku pilsētu, kas dotu lielākus ienākumus arī no reklāmām."

LA ir otra lielakā pilsēta ASV aiz NY

     [+] [-]

, 2018-07-06 16:37, pirms 6 gadiem
Nesmukums tajā visā, sevišķi negaidīti, jo tāds nesmukums radās līgas viselegantākajā blicē Spurs. Un it nesaprotami vai tā ir situācija, kur kādam ir sagrozīta smadzene no lielas naudas daudzuma smakas, vai arī, kluba iekšienē ir kāds nesmukums bijis, par kuru publika nezin.

     [+] [-]

, 2018-07-06 17:02, pirms 6 gadiem
Tas kas ir redzēts un dzirdēts par Lenardu neliecina, ka viņs būtu naudas kārs. Atceros raidījumu, kur rādija, ka viņs brauc ar pavecu Chevrolet. Viņam miljoni kontā, bet viņš nepērk neko jaunu, saka ka tā mašīna darbojas, viss kārtībā.

Tagad pēkšņi grib prom! Viņš ir vienā no līgas labākajām komandām, tur ir iespējams labākais treneris. Viņš ir komandas līderis, ja viņš spēlētu, tad būtu komandai izredzes pacīnīties iespējams pat par titulu! Kaut kā dīvaini tā situācija izskatās maigi sakot.

No malas izskatās, ka visi tur ir diezgan lieli mīkstmieši! Itkā pārstāvji kaut ko tur, itkā grib, itkā negrib. Pats Lenards ar kaut ko grib, kaut ko negrib. Tak ja negribi spēlēt, tad esi vecis, pasaki ka gribu prom. Visiem viss būtu skaidrs un domātu tālāk. Šobrīd viņs sezonu nomuļļāja, tā īsti neko nepasaka, tagad ar nav nekas zināms un saprotams.

     [+] [-]

, 2018-07-06 19:59, pirms 6 gadiem
nu nebūs Kawai tagad uz izķeršanu - veselība neskaidra, pārstāvji nepatīkami, nākošgad brīvais aģents un dosies tālāk - kāpēc lai kāds par tādu risku atdotu savus vērtīgus īpašumus?

     [+] [-]

, 2018-07-06 20:03, pirms 6 gadiem
Lenarda onkulis ir briesmīgāks par Lavar Ball, acīmredzot.

Šeit var palasīt briesmu lietas:
Kawhi Leonard Reportedly Hidden from Spurs...

un reddit daļa:
https://www.reddit.com/r/nba/commen...

     [+] [-]

, 2018-07-06 23:55, pirms 6 gadiem
Neparieizie cilvēki Lenardu pārstāv un vada viņa lietas, nesmuki pavisam