Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" iegūst labāko rezervistu Viljamsu, Stakijs paliks "Pacers"

"Lakers" iegūst labāko rezervistu Viljamsu, Stakijs paliks "Pacers"
Lū Viljamss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās sezonas labākais rezervists Lū Viljamss karjeru turpinās Losandželosas "Lakers", savukārt Rodnijs Stakijs pagarinājis līgumu ar aizsarga līdzšinējo komandu Indiānas "Pacers".

Kā ziņo "Yahoo Sports", vienošanās starp "Lakers" un 28 gadus veco Lū Viljamsu panākta uz turpmākajiem trim gadiem. Basketbolists šajā laikā saņems 21 miljonu ASV dolārus (~19 miljoni eiro). Aizvadītajā sezonā 185 centimetrus garais aizsargs Toronto "Raptors" rindās piedalījās 80 regulārā turnīra spēlēs (visās iesaistījās no rezervistu soliņa), vidēji katrā laukumā pavadīja 25,2 minūtes un guva 15,5 punktus. Viljamss, kurš visu karjeru bijis ļoti efektīvs punktu guvējs, kaut arī spēlē iesaistās no rezervistu soliņa, šosezon pirmo reizi tika atzīts par līgas labāko rezervistu.

"Lakers" basketbolista profesionālajā karjerā būs ceturtā pieturvieta - pirmās septiņas sezonas Viljamss aizvadīja Filadelfijas "76ers" rindās, bet pirms pievienošanās "Raptors", Lū divus gadus spēlēja Atlantas "Hawks" komandā.

29 gadus vecais Rodnijs Stakijs karjeru nolēmis turpināt līdzšinējā klubā Indiānas "Pacers". Universālais aizsargs, līdzīgi kā Viljamss, parakstīs trīs gadus ilgu un 21 miljonu ASV dolārus vērtu līgumu, taču pēc kontrakta otrā gada basketbolistam būs opcija to pagarināt uz vēl vienu sezonu vai kļūt par brīvo aģentu. Stakijs pirmos septiņus gadus NBA pavadīja Detroitas "Pistons", bet "Pacers" pievienojās pirms pagājušās sezonas sākuma, parakstot līgumu uz vienu gadu.

Aizvadītājā sezonā 196 centimetrus garais basketbolists bija viens no vērtīgākajiem rezervistiem Indianapolisas kluba sastāvā, piedaloties 71 mačā, vidēji 26,4 minūtēs gūstot 12,6 punktus un realizējot tālmetienus ar 39% augstu precizitāti. Jau ziņojām, ka "Pacers" krāsas nākamajā sezonā pārstāvēs reaktīvais Monta Eliss, bet līdzšinējie kluba spēlētāji Rojs Hiberts un Sīdžejs Vatsons turpmāk spēlēs attiecīgi Losandželosas "Lakers" un Orlando "Magic".

Izmantotie resursi:
probasketballtalk.nbcsports.com
Sources: Lakers reach deal to sign Sixth Man of...

     [+] [-]

, 2015-07-06 00:36, pirms 9 gadiem
To jau es saucu par labu pastiprinājumu!

     [+] [-]

, 2015-07-06 03:04, pirms 9 gadiem
nik jongs vēl ir lakers? ja jā,tad varēs visi trijatā ar kobi žirīt pustālos un tankot tālāk

     [+] [-]

, 2015-07-06 05:27, pirms 9 gadiem
Itkā Brendonu Basu arī parakstīs Lakers. Vismaz kaut ko dabū.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-06 09:49, pirms 9 gadiem
Nedaudz cerīgāk izskatās, šobrīd Rasels-Jangs(ja neaizmainīs)-Kobe-Bass-Hiberts. Rezervē Randls un Lū, jānotur būzers, vai nu Lins vai kāds labāks PG jāpiesaista, šobrīd starp brīvajiem Noriss Kols man visvairāk krīt acīs, vēl soliņa garumam var Luisu paņemt, tas nekas ka veterāns, ar lielāku lomu klubā atkal metīs 15-20pts spēlē tā kā to darīja pirms Heat

     [+] [-]

, 2015-07-06 11:13, pirms 9 gadiem
Pufiigais rakstīja: To jau es saucu par labu pastiprinājumu!
Grūti teikt cik labs pastiprinājums.. regulārajā spēlēja labi, bet PO pret WAS neko baigi sakarīgo nespēja izdarīt.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-06 11:48, pirms 9 gadiem
Gan jau Lakers iesūkās šo sezonu, taču man kā fanam pat ļoti patīk šis sastāvs. Šajā off-season, ja godīgi, nebija neviens nākamais Lakers atslēgas spēlētājs. Jā, OK, bija Alridge un Gazols. Bet vai šie divi kardināli uzlabotu sniegumu? Diez vai! Taču MAX kontrakti būtu neatkarīgi jānoloca. Off-season es pagaidām vērtēju kā pozitīvu. Labāk koncentrēties uz nākamo sezonu, kur tiešām būs super zvaigznes pieejamas. Pagaidām sastāvs interesants: Rassels, Rendls, Klarksons, Kobe, Hiberts (varbūt izšaus pie Lakers), Lū...

     [+] [-]

, 2015-07-06 13:36, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Nedaudz cerīgāk izskatās, šobrīd Rasels-Jangs(ja neaizmainīs)-Kobe-Bass-Hiberts. Rezervē Randls un Lū, jānotur būzers, vai nu Lins vai kāds labāks PG jāpiesaista, šobrīd starp brīvajiem Noriss Kols man visvairāk krīt acīs, vēl soliņa garumam var Luisu paņemt, tas nekas ka veterāns, ar lielāku lomu klubā atkal metīs 15-20pts spēlē tā kā to darīja pirms Heat
Kaut kur lasiju, ka Būzers esot teicis ka negribot palikt LAL

     [+] [-]

, 2015-07-06 15:24, pirms 9 gadiem
Lai dabūtu Basu, Leikeriem ir jāatbrīvo sastāvā vieta un runā, ka treidos Niku Jangu.

     [+] [-]

, 2015-07-06 15:42, pirms 9 gadiem
fredijs48 rakstīja: Lai dabūtu Basu, Leikeriem ir jāatbrīvo sastāvā vieta un runā, ka treidos Niku Jangu.
ceru, ka nē. Kurš var pateikt, cik vesels sezonai būs Kobe. Atkal nāksies izlaist spēles dēļ noguruma. bet Jangs ir labs, ja viņam uzticās. Diez Hill paliks?

     [+] [-]

, 2015-07-06 20:16, pirms 9 gadiem
Avatars rakstīja: ceru, ka nē. Kurš var pateikt, cik vesels sezonai būs Kobe. Atkal nāksies izlaist spēles dēļ noguruma. bet Jangs ir labs, ja viņam uzticās. Diez Hill paliks?
Jangs ir labs?!?!?! WTF? Ar augstāk minēto sastāvu nav ko darīt PO.

Un LOL jau nepietiks ar vienu FA.

Ko es domāju.... var sākt būvēties ap Raselu. Un ne jau vienā sezonā pēkšņi.